Puma 2024/25 Formaları Sızdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarların isteğini dikkate almayan tüm forma üreticilerinin kulaklarını çınlatayım.........

Kaç senedir sade sarı forma yahut geçmiş dönemlerdeki füme gri forma istiyoruz

Füme gri neyse de Elmander sarı formasından isteyen sürüsüyle rtaşım var

Şuna baksanıza

Ekli dosyayı görüntüle 249146
Bu sarı iyi de Elmander sarısı hoşuma gitmiyordu pek.

asdadasads.jpeg

muazzam ya .

şunu reklamsız yakalasan al giy kot üstüne

bayern realde oluyro bunlar - ajaxta 3üncü forma vasat misal - kategori farkıdır taminen.

Puma kardeş bak... İşin çok kolay.
Bir forma yapacaksın, bir tarafı sarı, bir tarafı kırmızı olacak. Sadece bu.

İkiye böl bak kafanda formayı, yarısı sarı, yarısı kırmızı. Göğüs kısmına logoları da bas, bitti gitti. Bu...

1_org_zoom.jpg

Yapman gereken şey maksimum bu olmalı. Detay yok. Allengirli bişe yok. Sadece bu. Real Madrid gibi düşün. Her sene aynı ve sade bir forma.

Elit a değiliz ki, Puma'da öyle bir kavram yok. Sadece yan ürünler konusunda bir City Milan Dortmund ilgisi göremeyebiliriz.

Son düzenleme:
Ben bu formayı beğenemedim ahbap

Ama zamanında tanıtımı yapılıp de beğenmediğim ancak futbolcu üstünde görünce beğendiğim formalar olmuştu

Bakalım nasıl duracak
Lansmanda görelim bakalım bir de ahbert, ben fena bir deneme bulmadım, çubuklu olması renkleri; pek sık gördüğümüz bir birleşim değil. Tabi bu işler biraz da kişisel

fb’nin deplasman ve 3cu formasi
IMG_5090.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu itoğluitler hâlâ çalıntı yıldız kullanmaya devam mı edecek
biz de göz mü yumacağız
TR de 1 adam haricinde kimsenin hiç bir şeye sorumluluk alıp denetlemediği

aman ben ortaya çıkarsam uğraşırlar korkusunun yarattığı boşlukta aynı yalanı söyleye söyleye söyleye devam edecekler gbii duruyor.

spor değil her haltta böyle.

Onu bilmiyorum vallah pek Adidas formalarina dikkat etmedim. Onemli olan oyunculari rahatsiz etmesinde, yani onlar da bu durumdan gicik oluyorsa keske Nike ile imzalasaydik'a donecek sonra bu is.

Belçika forması misal benzer durumda yapışmış böyle. Adidas’da da aynı olay var sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt