Puma 2024/25 Formaları Sızdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tertemiz bir forma olmuş 10/8 demiştim ama 10/9 diyorum.
GQ80NAqW4AA9-d_

Deplasman formamız çok şık ve sade olmuş. Parçalı da çok kötü değil ama Beyaz özellikle desenleri ve yaka kısmıyla baya iyi çıktı.
20240626_005159.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyaz logo yerine 1 sezon önce beyaz formada kullanılan kırmızı logo daha güzel gider buna.

Ekli dosyayı görüntüle 249666
bundaki hata bence logonun çevresindeki elip kırmızı değilde logonun kendisi ince bir çerçeve ile kırmızı olması lazım. bana göre ..çok çok daha zarif kılacaktır.

en kötü beyaz logoyada okeyim - siyah arkplanlı logo işlerinden çok daha iyi

vfc.webp

Gibi.

Son düzenleme:
Gereksiz muhafazakarlık bence. Logo çeşitlendirilebilir olmalı. Baya beğenmiştim bu logoları ben.
Tamamen katılıyorum, mevzusu geçmişti konu içerisinde, logo konusunda bu tutumu yanlış buluyorum. Keza iç saha formasında da logo siyah arka planlı olmalıydı, bu hali ile emanet bir görüntü çiziyor mesela. 22/23 Sezonu gibi bir kullanım olmalıydı...

GL2g9YkWUAA0W9K

GQ1_zCwXoAEakPz

Tamamen katılıyorum, mevzusu geçmişti konu içerisinde, logo konusunda bu tutumu yanlış buluyorum. Keza iç saha formasında da logo siyah arka planlı olmalıydı, bu hali ile emanet bir görüntü çiziyor mesela. 22/23 Sezonu gibi bir kullanım olmalıydı...

GL2g9YkWUAA0W9K

GQ1_zCwXoAEakPz

alt formada kontrast ile oynanmış renkler patlasın diye

vfc.webp

Logo ya böyle - ya da orjinal beyaz arkaplanlı kullanılmalı bana göre. EPL takımları iyi beceriyor o işi

GL2g9YkWUAA0W9K

GQ1_zCwXoAEakPz
ikinci gözüme batan şey ...iç kısımda kelimeler niye bitişik ?

niye düzgün şekilde İLKLERİN VE ENLERİN TAKIMI yazılmamış anlamadım.

etikettede galiba ya 85 ya da 95 EU yazıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt