- 23 Temmuz 2011
- 75.496
- 51.029
- 4.693
Fb gibi değil de direkt V yaka olması güzel bu arada. Fb için kullanılan yaka çirkin duruyor bana göre.
Yani şu yaka:
işportacıda satılan formalar gibi yemin ederim ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb gibi değil de direkt V yaka olması güzel bu arada. Fb için kullanılan yaka çirkin duruyor bana göre.
Yani şu yaka:
Aynı yakayı OM için de kullanmışlar mesela ama detaylar farklı, burada güzel mesela bu yaka kankaişportacıda satılan formalar gibi yemin ederim ya.

bundaki hata bence logonun çevresindeki elip kırmızı değilde logonun kendisi ince bir çerçeve ile kırmızı olması lazım. bana göre ..çok çok daha zarif kılacaktır.Beyaz logo yerine 1 sezon önce beyaz formada kullanılan kırmızı logo daha güzel gider buna.
Ekli dosyayı görüntüle 249666
Üstad ona mevcut yönetim izin vermiyor, bu logoları geçmiş yönetimler onaylamış. Elmas yönetimi.Beyaz logo yerine 1 sezon önce beyaz formada kullanılan kırmızı logo daha güzel gider buna.
Ekli dosyayı görüntüle 249666
Gereksiz muhafazakarlık bence. Logo çeşitlendirilebilir olmalı. Baya beğenmiştim bu logoları ben.Üstad ona mevcut yönetim izin vermiyor, bu logoları geçmiş yönetimler onaylamış. Elmas yönetimi.
Tamamen katılıyorum, mevzusu geçmişti konu içerisinde, logo konusunda bu tutumu yanlış buluyorum. Keza iç saha formasında da logo siyah arka planlı olmalıydı, bu hali ile emanet bir görüntü çiziyor mesela. 22/23 Sezonu gibi bir kullanım olmalıydı...Gereksiz muhafazakarlık bence. Logo çeşitlendirilebilir olmalı. Baya beğenmiştim bu logoları ben.
Tamamen katılıyorum, mevzusu geçmişti konu içerisinde, logo konusunda bu tutumu yanlış buluyorum. Keza iç saha formasında da logo siyah arka planlı olmalıydı, bu hali ile emanet bir görüntü çiziyor mesela. 22/23 Sezonu gibi bir kullanım olmalıydı...
![]()
![]()
ikinci gözüme batan şey ...iç kısımda kelimeler niye bitişik ?Tamamen katılıyorum, mevzusu geçmişti konu içerisinde, logo konusunda bu tutumu yanlış buluyorum. Keza iç saha formasında da logo siyah arka planlı olmalıydı, bu hali ile emanet bir görüntü çiziyor mesela. 22/23 Sezonu gibi bir kullanım olmalıydı...
![]()
![]()
Üstat o konu doğru lakin demek istediğim tüm detaylar siyah iken logo beyaz çok hoş durmuyor, tamamlayıcı olmuyor- 22/23 örneğini bu sebeple vermek istedimalt formada kontrast ile oynanmış renkler patlasın diye