GSC Haber Puma ile Sponsorluk Anlaşması Yenilendi

şikeciler yıllık 12 alıyor diye duydum
.detayı bilmem ama böyleyse az.
Ayrıca bunlarada güvenmiyorum.
Kavukcu fazla uzatma bbarışı sat
Yanlış duymuşsun. 6 milyon para+ malzeme desteği alıyorlar onu da hesaba katıp 8 milyon diyorlardı. Biz 8.3 para + malzeme desteği alıyoruz.

Şimdilik guzel anlaşma ama 2 sene sonra o para pul olacağı icin yine revize gerekecek muhtemelen

Soru: "Barış Alper'in sözleşmesine yeni zam yapıldığı konuşuluyor?"

Abdullah Kavukcu: "Türk futbolcular TL hesabıyla maaş alıyor. Yıl sonu geldiğinde bunu güncel hale getirmek zorundasınız.

Bunun yanında da, bir futbolcu geçen seneki rakamıyla ve gelen teklifler arasında mutlaka farklar oluşabiliyor. Arz-talep meselesi. Ne kadar çok iyi oynarsa, istekleri de olabiliyor.

Biz şu an geçen senenin rakamlarıyla güncelliyoruz, onun üstüne de bonuslar oluşabiliyor. Bonuslar da şarta bağlı bonuslar. Başkanımızın onayı olduğu şekilde yapıyoruz. Barış bizim oyuncumuz, Barış'a sahip çıkalım."

Adidas isterük pumanın tırt olduğunu düşünüyorum
İyi para verdikten sonra forma sponsorunun kim olduğu önemli değil. Ek olarak bence Puma tasarımları şu anda Nike'tan da Adidas'tan da daha iyi. BJK'nin forması Adidas mesela, hiçbir albenisi yok. Adidas tek tük güzel forma çıkarıyor senede bazı kulüplere ama genel olarak çok kötü bana göre.

Mayıs ayında halka arz olacak deniyor Mağazacılık için. Puma ile ortak büyük bir mağaza açma işi umarım olur. Mağazacılığı halka arz işini Fb'de yapacakmış sanırım.

Küsenin fahiş zam aldığı tek müesseseyiz

İşin ilginci zam alan adam sahada da götünü kaldırmıyor

İşin daha da ilginci bir de bu adamın ekstradan sırtı sıvazlanıyor,başı okşanıyor

Ulan var ya neyse

Ne neysesi ya ne neysesi

Ulan simitçi sen kendi şirketinde küsene böyle zam yapıyon mu

Herkese bol kepçeden dağıtıyosan bugünden itibaren simit fiyatlarını 1 tlye çek de görelim

Kimin parasını böyle gelişigüzel kafana göre harcıyon sen

Barış kim 6 milyon euro kim

Araştırdım internetten o şekilde yazıyor.Sen nereden biliyorsun o kadar aldıklarını..
8+ malzeme desteği imiş. Yıllık 12 milyon euro değil yani
Anlaşma şartlarına göre, sarı-lacivertliler her yıl 8 milyon euro nakit gelir elde ederken, Adidas'tan ayrıca 4 milyon euro değerinde ürün desteği alacak.
KAP'a açıklama yapmadıkları için bu da net değil tabi.

retro formadaki 5 yıldızı yan yana yap Allah aşkına

4. Forma sarı olacak.
IMG_20210824_154627.webp

Geri
Üst Alt