- 23 Aralık 2008
- 61.822
- 59.213
- 4.933
Puma formam var ustumde 2 gün durunca koku yapmaya başliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nike'a laf edenler hiç konuşmasın. Elli kere dedik bu Puma berbat diye.
Yav hala mı, kac kere diyeceğiz Adidas demeyin artıkallah aşkına 1m az olsun Adidas a geçelim
niyeYav hala mı, kac kere diyeceğiz Adidas demeyin artık
Fb'nin ana sponsoru onlar diye. Daha baska bir sebep mi lazim? Tekrar ayni problemleri mi istiyorsunuz anlamiyorum ki.
ya allah aşkına şu formaya bak bizim. kumaşı ard bezinden hallice ve çuvalla para verip oyuncu alıyoruzFb'nin ana sponsoru onlar diye. Daha baska bir sebep mi lazim? Tekrar ayni problemleri mi istiyorsunuz anlamiyorum ki.
Olabilir. En cok parayi onlar veriyorsa birsey demeye hakkimiz fazla yok. Ali'nin sponsoru bize sponsor olmaz zaten onu gec.ya allah aşkına şu formaya bak bizim. kumaşı ard bezinden hallice ve çuvalla para verip oyuncu alıyoruz
Yav hala mı, kac kere diyeceğiz Adidas demeyin artık
bizm marka değerine zarar veriyor böyle ama.Olabilir. En cok parayi onlar veriyorsa birsey demeye hakkimiz fazla yok. Ali'nin sponsoru bize sponsor olmaz zaten onu gec.
Fb'nin ana sponsoru onlar diye. Daha baska bir sebep mi lazim? Tekrar ayni problemleri mi istiyorsunuz anlamiyorum ki.

Elit kategorideyiz ama zaten.Puma bize elit kategoride forma yapacak diyenlerin ağzına kürekle vurmak lazım,herifler bizi seri b takımıyla aynı işi yapiyor