puma

yav ne diyorsunuz beyler , anlaşma olmuş bitmiş ticari bir iş bu.

tivit hesabınında klavye başındaki adam fenerliliği tutmuşsa onun hesabı sorulur da - daha fazlasını beklemeyin.

he ne ödeme almışsan - herhangi bir üretim sırsaıs malzemesi süreci hiç start verilmemişse yönetim dösün ikinci yüksek teklife eyvallah diyelim. da ekstrem tepkilik bir durum değil.

Nike'i begenmeyelere mustehak aslinda ama yapacak birsey yok artik.

abi nike işte yav bunun neyini beğeniyorsunuz asıl

puma ne yapacka bilemiyorum görelim de

FJ7957-100_1.jpg

Dis gorunusten ziyade kalite farki var kumasinda. Puma gelsin yaz doneminde anlarsiniz benim ne demek istedigimi.

onu bilmiyorum

ama insanların nike eleştirisi şuydu

atleti bizim logomuzu basarak 3k ya satıyor herifler

zahmet edip beyazın üzerine sarı kırmızı 10 santimetre çizgi bile atmıyor

yav ne diyorsunuz beyler , anlaşma olmuş bitmiş ticari bir iş bu.

tivit hesabınında klavye başındaki adam fenerliliği tutmuşsa onun hesabı sorulur da - daha fazlasını beklemeyin.

he ne ödeme almışsan - herhangi bir üretim sırsaıs malzemesi süreci hiç start verilmemişse yönetim dösün ikinci yüksek teklife eyvallah diyelim. da ekstrem tepkilik bir durum değil.
Hayır bir de sanki Nike teklif yapmış Puma kadar vermiş yada Adidas Puma kadar para vermişte bizimkiler ısrarla Puma seçmiş gibi bir algı var. Adamlar yıllık 5 milyon euro + satılan forma başına da %40-45 civarı bir pay veriyorlar forma paşına da pay Nike'ın bize verdiği payın 2 katı totale vurduğumuzda Nike'tan fazla para verecekler işte. Keşke Nike verseydi parayı da ona devam etselerdi ama vermedi adamlar işte.

Dis gorunusten ziyade kalite farki var kumasinda. Puma gelsin yaz doneminde anlarsiniz benim ne demek istedigimi.
Direk futbolcu formalarında haklı olabilirsin ama taraftar formaları kısmında Puma'nın ki daha kaliteli bile olabilir. Nike futbolcu forması ile taraftar forması arasında ciddi kalite farkı oluyordu.

Sezon sonu bizim forma üreticimiz olacak sözüm ona. Nasıl bir iş bilmezlik bu! Öyle sonradan tweet düzenleme ile olmaz bu işler, ayıp ya. Daha başlamadan insanları uzaklaştırdınız kendinizden.

Son düzenleme:
Bu baskıyı kullanarak premium forma çıkarmaları sağlanmalı.
Artık sinekten yağ çıkarıp kendimize avantak edecek her durumu kullanmalıyız.
Siz taraftarı daha başlamadan soğuttunuz şampiyon olursak sizin yüzünüzden forma satamayacağı düye direkt olarak direktör kimse onu çağıracaksın verip veriştirrceksin.
2 büklüm olsunlar önce. Baktın durum kötü sokarım parasına diyip sözleşmeyi fesih edeceksin.

Puma fb ile de devam edecek deniyor. Yıldız olayında bir itlik yapacaklar diye hissediyorum

Resmi açıklama gelince ortalık daha da karışır gibi. Bu işi ancak Puma'nın üst düzey performansı ( Ürün kalite ve ekstra çeşitlilik vs. ) çözer. O da zor.

Yapacakları maksimum bu.

2024-03-12.jpg

Puma fb ile de devam edecek deniyor. Yıldız olayında bir itlik yapacaklar diye hissediyorum
Puma zaten 5 yıldızlı forma yapıyor, antrenman ürünleri yapıyor. Hatta geçen sezon ZTK kupa törenine 5 yıldızlı Puma formalarla çıkmışlardı. Yani Puma zaten tamam bu işe ilk anlaşmalarından beridir.

Bu saat'den sonra Under Armour olur bize ancak. Dwayne Johnson gibi taş gibi çok sağlam bir kulübüz.

İyi ki Nikedan çıkmışız. Hepsi rezalet.

dünyanin hicbir yerinde neredeyse kalifiye eleman kalmadi

tasarimlar teknoloji bu kadar ileri degilken cok daha güzeldi artik yapay zeka falan derken herkese ayni cer cöpü dizayn ediyorlar

Geri
Üst Alt