- 23 Ocak 2019
- 24.439
- 31.997
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tasarim bunlar sanirim gercekte boyle olacagina pek ihtimal vermiyorum
eyvah...
biliyorumda - gene de bu logo formatı böyle bir formada çok talihsiz olur . monokrom gibi siyah zemin içi sadece boşluk gibi olmalı .Gercek değil, tasarım bu (made by fans)
eyvah...
bu sezon en beğendiğim forma - özellikle uzun kollusu.şu formayı bize verin
![]()
ya orası tutarlıdirekt çevirince... hani A kategorisi falan filan.Kaç dolar yapıyor o açıdan bakmak lazım. Aksi taktirde gurbetciler gelip trden ucuza forma almaya kalkabilir.
Alırsam pro forma alırım. Taraftar formasının kalitesi iyi olmayabilir.Bugün çıkan rivayet
Profesyonel forma : 6000 TL
Taraftar forması : 3000 TL
Yuh..
Puma Nike gibi değil daha doğrusu Nike zaten stadyum forma satmadı çubuklu hariç. Stadyum forma'nın bir alt kalitesini sattılar, o formalarda çok kötü hatta forma dahi değil t-shirt denilebilir onlara. Puma ise bildiğimiz stadyum forma satacak, daha üst kalite olacak Nike'a oranla.Alırsam pro forma alırım. Taraftar formasının kalitesi iyi olmayabilir.
Zevkler çok değişken. Ben bu formayı beğendim. V yaka güzel durur.Tasarim bunlar sanirim gercekte boyle olacagina pek ihtimal vermiyorum
ben niketan daha iyi olacağını düşünüyorum taraftar açısından açıkçası - genede aynı polyester mantalitede olacaktırda - çokt fark olmayabilir.Alırsam pro forma alırım. Taraftar formasının kalitesi iyi olmayabilir.