- 31 Ağustos 2021
- 68.975
- 49.449
- 3.258
Hiç birinde Sara yazdırmadın mı ?Satışta olan 3 pro formamızı da aldım. İcardi yazdırdım.
güle güle kullan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç birinde Sara yazdırmadın mı ?Satışta olan 3 pro formamızı da aldım. İcardi yazdırdım.
Nike ile anlaşmaya göre Puma'da satılan forma başına elimize geçen meblağ çok daha fazla o yüzden 1 milyon forma satılırsa 40-50 milyon euro bizim gelirimiz olacakmış başarı bonusu falanda var sanırım. Ekstra bir 40-50 milyon verme gibi bir durum yok.Abi bu 1 milyon forma olayı cidden gercek mi??
Ekli dosyayı görüntüle 269365
Storedan tarftar forması ve diğer aksesuar urunlerini aldim ama 1 milyon forma satinca 30- 40 milyon euro yalan muhabbeti var diye hic forma almamistim. Formada kulube kalan kar marji dusuk diye genelde diger urunlere yoneliyorum.
İcardi aşkım sevgilim Can bey. Teşekkür ederim.Hiç birinde Sara yazdırmadın mı ?
güle güle kullan
Tereciyeformalar tere karşı berbat.
aynı gönderide fb formasını 5 yıldızlı paylaşmışlar kimlerle uğraşıyoruz?
Hemen tepki ve sosyal medya saldırısı.
Akıllı ol puma
Bu haramzadeler ile uğraşmaktan bıktık vallahi. Dünyanın en iğrenç ezeli rakibi.bizim resmi insta hesabı storide paylaşmış takip edin falan demiş ordan gördüm
elit melit varsa oraya almaları lazım biziFb seneye adidas'a geçecek. Puma'nın bizle ise 5 sene sözleşmeleri war. Normalde yıldız konusunda bizi tutmaları lazım puşt 1 firma maalesef
Citynin formalar çok iyi değil kielit melit varsa oraya almaları lazım bizi
city milan kalitesinde forma bekliyorum seneye
ya kumaş kalitesi iyi ya cityli topçular ter atmıyorCitynin formalar çok iyi değil ki
Cityde de terli fotolar görüyordum yawya kumaş kalitesi iyi ya cityli topçular ter atmıyor
50 yıl önceki forma bu. citynin pumaya geçtiği yıl olabilir![]()
Y. Gibi
50 yıl önceki forma bu. citynin pumaya geçtiği yıl olabilir
şu anki formalar gayed iyi.
Biz zaten elit kategorideyiz. Fener elit olamayinca Adidas'la anlasti.elit melit varsa oraya almaları lazım bizi
city milan kalitesinde forma bekliyorum seneye