- 28 Kasım 2008
- 16.074
- 4.864
- 2.448
Sayin ANIL KIRAC, GSPara Kredi Karti basvurunuz onaylanmistir. Kredi karti limitiniz 78450 TL dir. Kartiniz en kisa surede adresinize teslim edilecektir. Iyi gunlerde kullanmanizi dileriz.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

anlaşma bitmiş finansbanktan gspara kredi kartı veriliyor artıkGS bonus olayı noldu kalkmıştı en son
14 bin nakit avans çek gönder banaSayin ANIL KIRAC, GSPara Kredi Karti basvurunuz onaylanmistir. Kredi karti limitiniz 78450 TL dir. Kartiniz en kisa surede adresinize teslim edilecektir. Iyi gunlerde kullanmanizi dileriz.
![]()
Anlaşma bitince kalkmıştı onun yerine direk kendi uygulama ve kredi kartını çıkarmışız Qnb ile ortak iş bilirliği ile. Lakin kulüp ne kadar kazanacak? Sonuçta bu Qnb'ye de müşteri portföyü sağlıyor bunun için net bir ödeme alınacak mı sponsorluklar gibi? Kulübün kazancı neye göre olacak gibi sorular var? Bjk başkanı buna benzer bir şeyden bahsediyordu yıllık 15-20 milyon euro gelir vb. diyerek yine Elmas döneminde yada başka bir dönemde bahsedilmişti. Bu tarz işlerde ciddi bir gelir oldu mu şimdiye kadar ben hatırlamıyorum. Yoksa mesela bundan sonra kulübün tüm işlemleri GS çalışanları ve oyuncularına ödemeler kendilerine açtırılan bu hesaplara mı yapılacak mesela?GS bonus olayı noldu kalkmıştı en son
Sizin toplam ne kadar limitiniz var Anıl bey Garanti'yi de 200000e indirdim. Yeter ki onaylansın kart. Galatasaray nerede ben orada.Sayin ANIL KIRAC, GSPara Kredi Karti basvurunuz onaylanmistir. Kredi karti limitiniz 78450 TL dir. Kartiniz en kisa surede adresinize teslim edilecektir. Iyi gunlerde kullanmanizi dileriz.
![]()
qnb - enpara - gspara bi bankadan 3 hesapBu kartıda aldık cüzdanda kart koyacak yer kalmadı
Emrah bey Garantinin limitini 40000e kadar düşürdüm. Yarın bir aksiyon olur mu? Yoksa 1 ay sonra yeniden mi başvurayım.Bu kartıda aldık cüzdanda kart koyacak yer kalmadı
Benim az ya toplam 200 anca vardı bu karttan önce.Sizin toplam ne kadar limitiniz var Anıl bey Garanti'yi de 200000e indirdim. Yeter ki onaylansın kart. Galatasaray nerede ben orada.
Uygulamayı kurdun demi? Uygulamaya girince kredi kartı görünüyor mu baktın mı? Qnb kartın varsa ortak limit tanımlarlar. Eğer onay sürecindeyse limit düşürmek 2-3 günde de yansıyabiliyor.Emrah bey Garantinin limitini 40000e kadar düşürdüm. Yarın bir aksiyon olur mu? Yoksa 1 ay sonra yeniden mi başvurayım.
enpara'nın oranlarına baktım - öyle aham şaham değil.Bakalım verdiği faiz oranları işe yarar olursa eğer faizdeki paramı bile taşıyabilirim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar
qnb
45 bin tl kredi
6 ay
0 faiz veriyor
yeni müşterilere
gidin alın
kumar yahut iddaada 3 e katlayın
krediyi ödeyin
sonra ne bok yerseniz yeyin
Uygulamayı kurdum. Şuan ön onayda. Finansbank kredi kartım yok. Cuma gününe kadar bekleyeyim bakalım.Uygulamayı kurdun demi? Uygulamaya girince kredi kartı görünüyor mu baktın mı? Qnb kartın varsa ortak limit tanımlarlar. Eğer onay sürecindeyse limit düşürmek 2-3 günde de yansıyabiliyor.
Bekle biraz tekrar oynama limitlerleUygulamayı kurdum. Şuan ön onayda. Finansbank kredi kartım yok. Cuma gününe kadar bekleyeyim bakalım.