Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.660
- 7.071
- 718
Bu sefer yeni bir Eçil Serzan buradan çıkmaz umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 bin nakit avans çek gönder bana haftaya 20 olarak veririmEnpara kredi kartının limiti düşüreyim zaten GSPara kullanırım diye girip 78450 liralık limitini 20 bin yaptım. Talep onaylanır onaylanmaz aniden gelen bir "ulan bunlar aynı bankanın kartıydı GSPara da düştü şimdiiiiii" düşüncesi artık her şeyin çok geç olduğunu hatırlattı. Evet, 20 bin liralık bir GSPara kredi kartım var.
5 bin nakit avans çek gönder bana haftaya 20 olarak veririm
Hemen yansımaz o zaten 3-4 gün 1 hafta sürerHenüz indirdiğim limitleri göremediler. Pazartesi günü yine ararım.
Emrah bey 1 hafta sürüyormuş. Yeniden başvuru yapılmasına da gerek yokmuş.Hemen yansımaz o zaten 3-4 gün 1 hafta sürer
Hemen yansımıyor risk raporuna bi 15 gün sürebiliyor ya da 1 ay. Bir de sürekli başvuru yapmak falanda olumsuz etki yapabiliyor biraz bekle. Benim kart bile halen daha gelmedi.@Emrah Yıldırım bey risk raporuma baktığımda kapattığım kart açık görünüyor ne yapmalıyım? Bu yüzden kartım onaylanmıyor.
Emrah bey risk raporu konusunu hallettim. Şimdi 1 hafta limitlerin görünmesini bekleyeceğim.Hemen yansımıyor risk raporuna bi 15 gün sürebiliyor ya da 1 ay. Bir de sürekli başvuru yapmak falanda olumsuz etki yapabiliyor biraz bekle. Benim kart bile halen daha gelmedi.
SMS geldi ilk onaylandığı haftalarda yoğunluktan dolayı gecikecek diye. Online kullanıyorum şu an sadece.Kartı gelen oldu mu yav
Çok uzattılar sanki yavSMS geldi ilk onaylandığı haftalarda yoğunluktan dolayı gecikecek diye. Online kullanıyorum şu an sadece.
Halloldu mu peki?@Emrah Yıldırım bey olayı çözdüm. Bankanın verdiği limite takılıyormuşum. İstersem kredi kartın limitini 3000 yapayım. Banka 100 bin limit tanımladıysa kredi kartı onaylanmıyor. Tüm limitleri hesaplarsam 4 katı limiti aşıyor. Ben toplam limitimi hesaplıyorum. Kredi kartı alabiliyorum. Herhalde bankanın verdiği limitten dolayı verilmiyor.