QNB ve Galatasaray’dan İş Birliği: GSPara

Kart geldi. Puanı carrfurdan baska alternatif kullanacagımız yer var mı? Qnb bu konuda zayıf sanki biraz. Akaryakıtta falan ne kampanya ne bi şey

Carrefour'da kullandım dün iyi oldu, yalnız bedava 500 lira puan verip ilk sene kart ücreti almadılar bakalım seneye kaç lira sokacaklar bize :ROFLMAO:

Kart geldi. Puanı carrfurdan baska alternatif kullanacagımız yer var mı? Qnb bu konuda zayıf sanki biraz. Akaryakıtta falan ne kampanya ne bi şey

Yakıt alımında Opet'te oluyordu, netten alışveriş yaparım diyorsan N11'de de oluyordu önceden. Şuan durum ne bilmiyorum.

Puan harca diye bir app var. Oradan kart falan oluşturup kullanıyorsun.
Bir incelemek lazım mantıklı olabilir.
Bunu detayladırrayım. Atıyorum 1000 liralık puanımız var bunu kupon yapmanı sağlayan bir app bu.

100-200-500-1000 gibi kuponlar oluyor tabi kotası oluyor bunların. Hangi uygulama, siteyi yada fiziksel mağazayı(PO, TOTAL gibi) seçiyorsun Atıyorum 1000 liralık yükle diyorsun yükleme yaparken kart, puan bunları seçenek halinde yapmışlar anahtar buton şeklinde. Seçimini yapıyorsun sana hediye kodu oluşturuyorlar.

Buradaki güzel kısım şu farklı kartlardaki puanlarını toplamana imkan tanıyor. 4 kartında 1000 lira puan var bunu hediye çekine dönüştürüyorsun.

Yıllık kart ücretini kim alıyor? Nereden gelir kazandığımız hiç açıklanmadı.

Ne oranda kulübün ne kadar kazanacağı ile ilgili yine bir şey öğrenemedik. Şimdi ben hesabı açtım vadeli mevduat yapsam oradan kulüp kazanacak mı? Yoksa sadece harcamalarda mı kazanacak? Lansman için harcanan parayı ne kadar sürede geri kazanırız mesela? Dijital projelerin olması tabi iyi. GSPlus gibi bir şeyde gelecekmiş yakında sanırım içinde oyun, store, Gspara entegrasyonu, forum vb. içeriklerin olacağı hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt