QNB ve Galatasaray’dan İş Birliği: GSPara

Kartı teslim edilen var mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün başvurdum onaylanmadı Emrah bey. Vakıfbank sky limiti iptal ettim. Ziraat bankasının kolay limiti kaldı. Bide müşteri limiti varmış. Hangi bankanın ne kadar limit belirlediğini bulmak zor.
Çalıştığın herhangi bankadan risk raporu al raporda limitlerini ve risklerini ayrı ayrı görürsün.

Kartın kuryeye verildiğine dair mesaj gelmişti ama hangi kuryeye verdiler ne zaman gelir hiçbir bilgi yok

@Emrah Yıldırım bey bugün Ziraati 3500'e indirdim. Vakıfbank Galatasaray kredi kartını 12000'e güncelledim. Garanti 20900 limit var. Finansbank kartı niye onaylamıyor bilmiyorum.
Çok uğraşıyorsun o yüzden her defasında red yemek puanını düşürüyor. Limitleri düşürdüysen hiçbir şey yapmadan 15gün-1 ay bekle düzelir sistemdeki limitlerin

Geldi.

Screenshot_20241008_165756_Gallery.webp

Bu proje ile ilgili hala bir bilgilendirme, GS ne kazanacak tarsı bir bilgi haber dahil yapılmdı. O yüzden GS para üzerinden hesabı açsamda kredi kartı başvurusunu yapmadım.

[emoji[emoji6]][emoji6]f[emoji[emoji6][emoji6]]fdecc[emoji[emoji6][emoji6]]aba[emoji[emoji6][emoji6]]a[emoji[emoji6][emoji6]]a[emoji[emoji6]][emoji6]e[emoji[emoji6]]b[emoji6]c.jpg" data-src="//uploads.tapatalk-cdn.com/[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]/[emoji[emoji6]][emoji6]f[emoji[emoji6][emoji6]]fdecc[emoji[emoji6][emoji6]]aba[emoji[emoji6][emoji6]]a[emoji[emoji6][emoji6]]a[emoji[emoji6]][emoji6]e[emoji[emoji6]]b[emoji6]c.jpg" data-lb-sidebar-href="" data-lb-caption-extra-html="" data-single-image="1"> [emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]/[emoji[emoji6]][emoji6]f[emoji[emoji6][emoji6]]fdecc[emoji[emoji6][emoji6]]aba[emoji[emoji6][emoji6]]a[emoji[emoji6][emoji6]]a[emoji[emoji6]][emoji6]e[emoji[emoji6]]b[emoji6]c.jpg" data-url="//uploads.tapatalk-cdn.com/[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]/[emoji[emoji6]][emoji6]f[emoji[emoji6][emoji6]]fdecc[emoji[emoji6][emoji6]]aba[emoji[emoji6][emoji6]]a[emoji[emoji6][emoji6]]a[emoji[emoji6]][emoji6]e[emoji[emoji6]]b[emoji6]c.jpg" class="bbImage" data-zoom-target="1" style="" alt="[emoji[emoji6]][emoji6]f[emoji[emoji6][emoji6]]fdecc[emoji[emoji6][emoji6]]aba[emoji[emoji6][emoji6]]a[emoji[emoji6][emoji6]]a[emoji[emoji6]][emoji6]e[emoji[emoji6]]b[emoji6]c.jpg" title="" width="" height="" loading="lazy" />

Sonunda
f5543a66-167b-496b-83bb-2ab6da295804.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

500 lira parapuan verdi ilk harcama sonrası ama nerede harcanacak bu puanlar? Migros'a sordum olmuyor bizde dedi. Eskiden beri QNB kartlarını kullananlar bir ton şikayet yazmış hiçbir yerde kullanamıyoruz diye.

@Emrah Yıldırım bey ziraat bankası kredi kartımı kapattım. Garanti bankası kredi kartımı kredi çekerek kapayım dedim ama bu mantıklı gelmedi. Boşuna faiz ödemeyeyim dedim. Şuan dediğiniz gibi 1 ay bekleyeceğim.

Geri
Üst Alt