QNB ve Galatasaray’dan İş Birliği: GSPara

Enpara kredi kartının limiti düşüreyim zaten GSPara kullanırım diye girip 78450 liralık limitini 20 bin yaptım. Talep onaylanır onaylanmaz aniden gelen bir "ulan bunlar aynı bankanın kartıydı GSPara da düştü şimdiiiiii" düşüncesi artık her şeyin çok geç olduğunu hatırlattı. Evet, 20 bin liralık bir GSPara kredi kartım var.

Enpara kredi kartının limiti düşüreyim zaten GSPara kullanırım diye girip 78450 liralık limitini 20 bin yaptım. Talep onaylanır onaylanmaz aniden gelen bir "ulan bunlar aynı bankanın kartıydı GSPara da düştü şimdiiiiii" düşüncesi artık her şeyin çok geç olduğunu hatırlattı. Evet, 20 bin liralık bir GSPara kredi kartım var.
5 bin nakit avans çek gönder bana haftaya 20 olarak veririm

Bu işten GS'nin kazancı ne olacak? Bu konuda bir açıklama olmaması eksi. Mesela bu iş birliğinden GS neye göre ne kazanacak? QNB'den bir net para alınacak mı? Açıklanması gereken belirsizlikler var.

@Emrah Yıldırım bey risk raporuma baktığımda kapattığım kart açık görünüyor ne yapmalıyım? Bu yüzden kartım onaylanmıyor.
Hemen yansımıyor risk raporuna bi 15 gün sürebiliyor ya da 1 ay. Bir de sürekli başvuru yapmak falanda olumsuz etki yapabiliyor biraz bekle. Benim kart bile halen daha gelmedi.

Gelişme olmadığı için bankaya gideceğim. Şuan 4 katı limit alabiliyorum niye onaylanmıyor anlamıyorum.

Normal Finansbank kredi kartına başvurdum. Onaylanınca Galatasaray kredi kartına başvuracağım. Görevli kişi maaşını abart dedi.

@Emrah Yıldırım bey olayı çözdüm. Bankanın verdiği limite takılıyormuşum. İstersem kredi kartın limitini 3000 yapayım. Banka 100 bin limit tanımladıysa kredi kartı onaylanmıyor. Tüm limitleri hesaplarsam 4 katı limiti aşıyor. Ben toplam limitimi hesaplıyorum. Kredi kartı alabiliyorum. Herhalde bankanın verdiği limitten dolayı verilmiyor.

@Emrah Yıldırım bey olayı çözdüm. Bankanın verdiği limite takılıyormuşum. İstersem kredi kartın limitini 3000 yapayım. Banka 100 bin limit tanımladıysa kredi kartı onaylanmıyor. Tüm limitleri hesaplarsam 4 katı limiti aşıyor. Ben toplam limitimi hesaplıyorum. Kredi kartı alabiliyorum. Herhalde bankanın verdiği limitten dolayı verilmiyor.
Halloldu mu peki?

Geri
Üst Alt