Rabiot, Marsilya ile Anlaşamadı

Annesi Avrupa turu yapıp, tatilini bitirince bize getirecek galiba

Bu çocukta bir anne var düsman başına elinde oynatiyor adam akilli bir menajeri olsa suan real city de ilk 11 oynuyordu

Robiot’un da herkes anasına yazıyor kadın da erkek tipi var. Forum da dikkat etmek lazım.

Ne Rabiotmuş arkadaş?
5 para etmez bir topçu için bu kadar yaygara kopartılması da ayrıca enteresan.
Bu arkadaş önemli bir futbolcu olsa Juventus bunu kapı önüne koyar mı?
Gördük işte Avrupa kupasında.
Orta sahada göt gibi dolaşıp duruyordu.

Son düzenleme:
Bu muhtemelen 1 senelik kontrat istiyor kimse de yanaşmıyor.

bu adam bizde tutmaz bence salalım alternatif kim varsa alıp gelelim artık

Bu adam bedava durumdayken neden kimseyle anlaşamadı. Bonservis durumu yok. Muhtemel son kontratı olacak. Ona rağmen bonservis olarak zarar edilecek durum yok. Vereceğin imza parası bonservis olacak kadar da değil

22081212UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün at şu imzayı artık anasını yediğim.

Osimhen üstü Rabiot tüm kuş camiasının psikolojisini bitirir, dağıtır

Son güne kadar anasıyla bu Real'i, ManU'yu, Milan'ı vs ne kadar büyük kulüp varsa hepsini yıllık ücret/imza parası vs düşük diye reddettilerse eğer, kafalarında demek ki bir para belirlemişler. O parayı göremeyince de bence o paranın 2-3 katına (20-30 milyon neyse artık) Arabistan'da oynamaya da razı gelirler. O devlerden 2-3 milyon fazla veriyoruz diye bize geleceklerini sanmıyorum. Belki imza parasında ciddi bir fark vardır, paragöz anası da ondan dolayı bizi seçtirirse bilemem, sürpriz olur.

Yani manyak olmak lazım Real'den gelen yıllık 3-4 gibi bir parayı reddetmek için (bir haber görmedim ne kadar verdiklerine dair de tahmin ediyorum böyle bir paradır). Acayip bir çingenelik, görgüsüzlük ne derseniz diyin artık.

Geri
Üst Alt