Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ucak kalkacak mi bakalim.

Yarin, 3-5 gün, haftaya diye diye Agustos‘un sonu geldi.

Tek degismeyen „sali ya da carsamba“ :)

Apo’nun Monaco’ya gidecek olması sebebiyle uydurulmuş fakat doğru çıkacak bir haber. Apo para vermeden gelmez.

Falcao gelir mi gelmez mi bilmem ama Ağustos ayının 9'u geldi çattı. Şaka maka sadece 3 hafta kaldı yine. Bunun da 1 haftası bayram rehavetiyle heba olabilir dersek dolu dolu 2 hafta var. Son 1 haftası da panik haline dönüşeceği için maksimum 10 gün içinde her şeyin netleşmesi gerekir. Yoksa bu gidişle CL maçına Adem Büyük'le çıkarız geçen sene Eren ve Muğdat'la çıktığımız gibi..

Haftaya İstanbulda ise Denizli maçında niye kadroda olmuyor Luyindama geldi 2 gün sonra ilk 11deydi te allam.

Haftaya İstanbul’da; Konya maçında sahada; bir sonraki hafta umarım Medical Park’ta olmaz.

Bu arada Ali Naci Küçük garanticidir. Boş atmaz.

benim anlamadıgım şu an mesela ne bekleniyor? tamam falcao belli gelmek istiyor. biz zaten istiyoruz. e monaco neyin peşinde. pazarlık desen 1 ay mı sürüyor ? 3-5 saatte çözülmesi gerekmez mi yeter fenalık geldi artık. resmi imzayı atsın taraftar olarak forma patlaması yapacağız getirin artık bee !!

Son 5 senedir yazdığım mesaj sayısı muhtemelen 1000 bile değildir, gerizekalı ve ergenleri doldurduktan sonra tat vermiyor eskisi gibi.

Güzel R yaptın ama takdir ettim.
Guzel arkadaşım sen ona R yaptın de ben seviye düşürmemek diyeyim ona. Kendi seviyene çekmeye çalışıyorsun hala yukarı çıkmayı dene az.
Dediğim gibi senden korktum adres telefon vs diyince ben böyle delikanlı adamlar ile uğraşamam benim ailem var evliyim bakmam gereken insanlar sorumluluklarım var yani.
İnsanlara gerizekalı deme buda benim sana tavsiyem olsun.
He bide anladığım kadarıyla yönetim ile ilgili bı sıkıntın veya acin var geçmişte biraz kontrol et kendini..(yalakayim ya ben ondan koruyorum onları)

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim gelir gider olarak durumumuz ne şu an içerde miyiz fazlamız var mı?

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt