Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
102714C3-88E1-4F5C-B414-0DD3ABB1E098.webp

Falcao: "Avrupa'da en üst seviyede kariyerime devam etmek istiyorum." (Fox Sports)

umarım 3 sene boyunca ciddi anlamda düşüş yaşamazsın da doyasıya izleriz. çok git gelli oldu sabah yattı dedik akşam geliyor dedik. bu sefer oldu gibi. artık gaassaraylı falcao gözüyle bakıyorum kendisine. bu transfer bu noktadan dönerse yemin ediyorum ağlarım.

Şu aşamadan sonra en ufak bir olumsuz haber bile gelse artık ben iptal. Çünkü bıktım, usandım her olumlu gelişmenin ardından 2 katı olumsuz gelişme yaşanmasından.

Yav falcao bos yapma geleceksen gel

-Bir terslik olmazsa- Galatasaray tarihinin en bitirici golcüsü diyebilir miyiz acaba ?

Jardel, Çolak seviyesinde degil bitiriciligi su an 33 yasinda olmasi itibari ile. Ama benim Atm de seyrettigim Falcao gördüğüm en komple golcüydü bana göre o sakatlığı yaşamadan önce.

Allah sakatlık, ceza, bela vermesin. Adamın tüm dna sı golcü olarak kodlanmış. Fiziksel durumunu üst seviyede tutarsak 20+ golle ligi bitirecektir.

Şimdi sanki Onyeye daha da çok ihtiyacımız olacak gibi.

Ligin kasaplarına yedirmememiz lazım. Yavşak hakemler bize tekme serbest seklinde oynatacaklar ligi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt