Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi be oğlum abdestimizi de aldık. Gel be gaplanımm
sketch-1565391100641.webp

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guzel arkadaşım sen ona R yaptın de ben seviye düşürmemek diyeyim ona. Kendi seviyene çekmeye çalışıyorsun hala yukarı çıkmayı dene az.
Dediğim gibi senden korktum adres telefon vs diyince ben böyle delikanlı adamlar ile uğraşamam benim ailem var evliyim bakmam gereken insanlar sorumluluklarım var yani.
İnsanlara gerizekalı deme buda benim sana tavsiyem olsun.
He bide anladığım kadarıyla yönetim ile ilgili bı sıkıntın veya acin var geçmişte biraz kontrol et kendini..(yalakayim ya ben ondan koruyorum onları)

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kusura bakma reyis

Bu video saat 02:55 de yeni paylaşıldı. Galatasaray sorusunu soruyorlar.

Falcao da Galatasaray bana sevgi, şevkat vs gösterdi. Monaco ile görüştüklerini biliyorum tarzında bir açıklama yapıyor.

Bence bu kadar uzamasının sebebi reyting. Falcao’nun gecikmesi, abidik kubidik olumlu gelişmelerin yaşanması daha çok haber demek. Sponsorları da gaza getirmek demek. Hemen anlaşılırsa konu kapanacak. Ama şimdi günlerdir tek gündem Galatasaray

Falcao'yu anlatmaya getek yok, hesap makinesi çıkarın gollerin çeteresini tutmak daha kolay olur.

Muriqi büyük golcü lennnn :asd:

Beni tanıyan arkadaşlar bilir. Transfer nöbetine adım atmadım bugüne kadar. İlk nöbetim. Bu transfer fos çıkarsa yakarım burayı boşa giden saatlerim için.

Beni tanıyan arkadaşlar bilir. Transfer nöbetine adım atmadım bugüne kadar. İlk nöbetim. Bu transfer fos çıkarsa yakarım burayı boşa giden saatlerim için.
hoşgeldin, bu saatten sonra eğer gelmezse senin yüzünden olacak ve ben haftanın güzeli adlı konuda seni paylaşacağım

Çeviri:Bakın falcaoyu ben ikna edicem ama şöyle cebime biraz sıkıştırsanızda çorba paramı çıkarsam ne kadar ekmek o kadar köfte anlatabiliyormuyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt