- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
Geliyor Kaplan!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guzel arkadaşım sen ona R yaptın de ben seviye düşürmemek diyeyim ona. Kendi seviyene çekmeye çalışıyorsun hala yukarı çıkmayı dene az.
Dediğim gibi senden korktum adres telefon vs diyince ben böyle delikanlı adamlar ile uğraşamam benim ailem var evliyim bakmam gereken insanlar sorumluluklarım var yani.
İnsanlara gerizekalı deme buda benim sana tavsiyem olsun.
He bide anladığım kadarıyla yönetim ile ilgili bı sıkıntın veya acin var geçmişte biraz kontrol et kendini..(yalakayim ya ben ondan koruyorum onları)
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Küsmüyüz cnmBeni tanıyan arkadaşlar bilir. Transfer nöbetine adım atmadım bugüne kadar. İlk nöbetim. Bu transfer fos çıkarsa yakarım burayı boşa giden saatlerim için.
Beni tanıyan arkadaşlar bilir. Transfer nöbetine adım atmadım bugüne kadar. İlk nöbetim. Bu transfer fos çıkarsa yakarım burayı boşa giden saatlerim için.
hoşgeldin, bu saatten sonra eğer gelmezse senin yüzünden olacak ve ben haftanın güzeli adlı konuda seni paylaşacağımBeni tanıyan arkadaşlar bilir. Transfer nöbetine adım atmadım bugüne kadar. İlk nöbetim. Bu transfer fos çıkarsa yakarım burayı boşa giden saatlerim için.
-Bir terslik olmazsa- Galatasaray tarihinin en bitirici golcüsü diyebilir miyiz acaba ?
Zaten en güzel hayat Türkçe konuşamayanlarda yok mu reyiz niye şaşırdın.Turkce konusmasini beceremeyen adamlarin hayatina bak.
Çık lan konumdan.Beni tanıyan arkadaşlar bilir. Transfer nöbetine adım atmadım bugüne kadar. İlk nöbetim. Bu transfer fos çıkarsa yakarım burayı boşa giden saatlerim için.