Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao - Gomis karşılaştırması yap diye söylüyorum.

Falcao lig performansı

333 maç 189 gol 38 asist

Ulusal kupa

33 maç 18 gol 5 asist

Uluslararası kupa

77 maç 55 gol 8 asist

Hala Falcao diyorlar.

Falcao 2 donemde degerlendirilmeli.

1. Atletico Madrid donemi. Sakatlanana kadar belkide dunyanin o donem en iyi santraforuydu.

2. Sakatlik sonrasi-Siradanlasti. Ama aldigi maas hayvan gibi.

Biz parasizliktan lokum gibi CL kurasi cektikten sonra bile 2-3 milyon maasli oyuncu alamadik.

Su an bile satmadan alacak durumumuz yok. 29 gollu gomisi bile 3.2 milyon uzeri vermemiz mumkun olmadigindan yolladik.

Simdi adam satip belese 1 golcu ariyoruz!! Hala kalkip Falcao deniyor. Adam 9 milyon euro net maasi var. Oyle 4-5 falan degil nette. Adam 32 yasinda. Performansi dusuk. Bizim alirsak tekrar satacagimiz oyuncuya ihtiyacimiz var. Yoksa onumuzdeki 3 yil bize transfer yasagi bile gelebilir. O zaman ne yapican elinde satilamayacak, performansi dusuk ve en az 6 milyona oynayan Falcao ile?

Falcaonun yapacagi isin 2 katini yapabilecek ve onun 3 te 1 i maliyeti olabilecek oyuncu lazim bize. O da oyuncu satabilirsek. Satamazsak yine alamayiz bunu kafaniza sokun. Once satacagiz !!

Sonra en fazla Falcaonun 3 te biri maliyeti olacak adam ariycaz.

Bi de sponsor alacak diyenler var. Ulan Thy sponsor olmasa CL ye giden GS a sponsor olacak firma bile bulamiyor kulupler!!

Salak bi gazetecinin sadece taraftari gaza getirip GS yonetimini zor durumda birakma haberi bu . Yeter yemeyin artik şu zokalari ya!! Ne falcao su?

o kadar maaşı vermek yerine 2 tane forvet alsak daha mantıklı, 2 adamın maaşını karşılar tek başına..

1 ay gibi kısıtlı süreyi daha realite hedeflere odaklanarak harcamalıyız. (normalde cümle bitmişti.) kanaatindeyim.. (ama bu söz çok erotik.)

Reis kaldirmis geliyor

CDesAclWoAIAN9G.jpg
Haşmetliye saygı duruşu.

He yaw socar he, yow he falcao he. Bunlar anca kocaelispordan fahriyi alirlar.

Adam 8 Milyon alıyor deniyor. Biz 4 milyon ödeyemiyoruz. Gomis'e 5 milyon veremedik! Ne Falcao'su; geçiniz. . .

Hala Falcao diyorlar.

Falcao 2 donemde degerlendirilmeli.

1. Atletico Madrid donemi. Sakatlanana kadar belkide dunyanin o donem en iyi santraforuydu.

2. Sakatlik sonrasi-Siradanlasti. Ama aldigi maas hayvan gibi.

Biz parasizliktan lokum gibi CL kurasi cektikten sonra bile 2-3 milyon maasli oyuncu alamadik.

Su an bile satmadan alacak durumumuz yok. 29 gollu gomisi bile 3.2 milyon uzeri vermemiz mumkun olmadigindan yolladik.

Simdi adam satip belese 1 golcu ariyoruz!! Hala kalkip Falcao deniyor. Adam 9 milyon euro net maasi var. Oyle 4-5 falan degil nette. Adam 32 yasinda. Performansi dusuk. Bizim alirsak tekrar satacagimiz oyuncuya ihtiyacimiz var. Yoksa onumuzdeki 3 yil bize transfer yasagi bile gelebilir. O zaman ne yapican elinde satilamayacak, performansi dusuk ve en az 6 milyona oynayan Falcao ile?

Falcaonun yapacagi isin 2 katini yapabilecek ve onun 3 te 1 i maliyeti olabilecek oyuncu lazim bize. O da oyuncu satabilirsek. Satamazsak yine alamayiz bunu kafaniza sokun. Once satacagiz !!

Sonra en fazla Falcaonun 3 te biri maliyeti olacak adam ariycaz.

Bi de sponsor alacak diyenler var. Ulan Thy sponsor olmasa CL ye giden GS a sponsor olacak firma bile bulamiyor kulupler!!

Salak bi gazetecinin sadece taraftari gaza getirip GS yonetimini zor durumda birakma haberi bu . Yeter yemeyin artik şu zokalari ya!! Ne falcao su?

Koray eline saglık. Üşenmemiş uzun uzun yazmışsın.. Ben , "Falcao istemem" dediğimde bana saldıranlara da guzel bir cevap olmuş..

herkes maaşından bahsediyor ama, fransada aldığı para 8 ise belki eline geçen 4tür. hiç kimse vergiyi göz önünde bulundurmadan yorum yapmış. yok eline geçen para 7-8 ise o zaman ona bu parayı verenin aklından şüphe etmek lazım. %50 vergi olsa 16 milyon euro ödüyor olmaları lazım.

eğerki vergisiz ödemeyse ve maaşı 8 ise, fransadaki vergiyi bilmediğim için %50den alıyorum o halde maaşı 4 falan olur.

Falcao haberleri medyaya siparis ettirildi, millet Falcaoya bakarken Alanda elimizden kaçacak.

Sonra da ligin ikinci yarisinda yine forvetsiz oynayip yaprak gibi dikilip kalacagiz ortalikta.

Falcao haberleri medyaya siparis ettirildi, millet Falcaoya bakarken Alanda elimizden kaçacak.

Sonra da ligin ikinci yarisinda yine forvetsiz oynayip yaprak gibi dikilip kalacagiz ortalikta.

Katılıyorum. Yönetim kimseyi almak istemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt