Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok pozisyon harcanmıştı geçen sene kale önünde. Bu istatistiği ciddi derece düzeltecektir. 20+ gol atacağına eminim.

Lige tutunmak için zor deplasmanlarda özel yeteneğiyle gol atabilecek oyunculara ihtiyaç duyuyoruz. Falcao öyle biri.

Çok pozisyon harcanmıştı geçen sene kale önünde. Bu istatistiği ciddi derece düzeltecektir. 20+ gol atacağına eminim.

Lige tutunmak için zor deplasmanlarda özel yeteneğiyle gol atabilecek oyunculara ihtiyaç duyuyoruz. Falcao öyle biri.
Ya Sivas deplasmani bana öyle bir geliyor ki sanki Messi- Neymar-Suarez 3'lusuyle bile ciksak Mert Hakan, Aruna Kone falan yine içimizden gececekmis gibi geliyor.
Vallah 34 maçın 34'unu Sivas deplasmaninda oynasak direkt küme duseriz gibi geliyor. :///

Balili, Herve Tüm, Kone, Kamil Grosicki, Robinho, Mehmet Yıldız, Burhan Eşer...
Ressmen cehennem gibi deplasman ulan.

Balili, Herve Tüm, Kone, Kamil Grosicki, Robinho, Mehmet Yıldız, Burhan Eşer...
Ressmen cehennem gibi deplasman ulan.
Eski stadlarında karlı zeminli maçlar öyleydi hakkaten. Hatta şampiyonluğa oynuyorlardı o dönem. Hayrettin ve bir bekleri daha vardı Dani Alves gibiydi. :)

Ben bu Falcao hic güvenmiyorum, son dakika gölü atip ya baska bir takima gider yada Monacoda kalir. Gercekteb gelmek isteyen biri olsa ciddi anlamda resti cekerdi. Ne sis yansin ne kebap hesabi yapiyor

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Resti çekmediğini nereden biliyorsun. Adam idmana bile çıkmıyor. Ama kulübün sözleşmeli oyuncusu. Restte çekse bu işlerin resmi boyutu var. Monaco ikna olmak zorunda.

keyifler yerinde değil gibi sn kingpay

Sinirleniyorum ya keyif ile alakalı değil.

Sürekli aynı hatalar yapılıyorsa bunun adı aptallık artık. Sakız gibi uzuyor sürekli her şey.

Bir ülkede bir mevkide de aklı başında ehil biri olsun artık.

Mendes, Ahmet gibi dolandırıcıların ekmek yemesi de kanıma dokunuyor. Kimlere para kazandırıyoruz.

Son düzenleme:

Galatasaray, Falcao için 5 milyon Euro ödeyecek. Ahmet Bulut ve Mendes'in ücretini Galatasaray ödemeyecek. Bonservis Ocak ayında ödenecek şekilde ayarlandı. Yarın maçtan sonra Abdurrahim Albayrak açıklama yapacak. (Ajans1905)

Falcao için pazartesi günü KAP bildirimi gelecektir (Ajans 1905)

yeter ulan ile ilgili görsel sonucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt