Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne bonservisi yaw

Falcaoyla anlasildigi belliydi zaten ft onay verirse gelecek gibi gorunuyor, duyum degildir tvde soyluyorlar sjsjjsjsjs

Cimbom çıldırdı CL'yi istiyorrrr

Bonserviz istiyorsa Monaco ozaman onlarin olsun. Bir senelik sözlesmesi kalmis zaten, 7 Milyon Euro yillik az degil, sirf bir yil icinde gelecegini sanmiyorum. Eger gercekten Sponsor alacagi yillik maasinin yarisini öderse ok gelsin derim yok bizim kasadan 5+ milyon Euro yilliki icin cikacaksa cok abartili bir transfer olur

Gelse gelse ancak kiralık gelebilir.. Monaco adamı bedava bırakır mı ya? Saçmalığın danişkası. 33 yaşındaki oyuncuyu kiralayacaklarını hiç sanmıyorum.

Ancak zorunlu satın alma koyup alınabilir. Luyindama gibi.

#I will survive müziği#
...
Galatasarayımızın 1. golü
9 numaralı formasıyla
Radameeel FALCAAOO
Radameeel FALCAAOO
Radameeeeeeeeel FALCAAOO
Şakşakşakşakşakşak

Gelse gelse ancak kiralık gelebilir.. Monaco adamı bedava bırakır mı ya? Saçmalığın danişkası. 33 yaşındaki oyuncuyu kiralayacaklarını hiç sanmıyorum.

Son senesi zaten, kiralik da vermezler.

1 sene sözleşmesi var zaten bildiğim kadarıyla yani kiralık ile serbest bırakması aynı bununla beraber Monaco adamı serbest bırakabilir maaş yükü yüksek ve yeniden yapılanmaları olası .

Bununla beraber Galatasaray'a gelmez de Çin'e ya da Amerika'ya gider gibi geliyor bana .

Falcao 33 yaşında
ronaldo da 34 ile takim degistirdi
Llorente 35-36 ile cl yari finallerin motm i oldu. Iyi oyuncu ise 2 sene rahat götürür. Hatta 2+1 yapilir

Bizim ilk 11 yasli degil

nando
linnes luyi marcao naga
xxx
seri belhanda
fegh Falcao Babel

Nando kaleci sayilmaz

Linnes,luyi,marcao, seri gencler

Belhanda + Fegh Ideal yastalar

Falcao babel naga yasli. Nagatomonun kontrati bitiyor. Gayet yeterli. Eger gercekten Bonservisi düsük veya bonservissiz alacaksak, Samettayi Diagnenin parasiyla alip alistiririz arkasindan hemen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt