Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayni degil.Falcao icin 6 milyondan 2 yillik diye geciyor haberler.Ayrica Monaco da bence Mor'da oldugu gibi son dk. bonservis isteyecek gibime geliyor.

Futbolcunun kendisiyle de 2017-2018 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.

2017-2018 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2018-2019 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2019-2020 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca imza parası olarak net 2.500.000 EUR ve şampiyonluk halinde prim olarak net 200.000 USD ödenecektir. Buna ek olarak Futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir.

Aynı değilmiş doğru, Gomis'e 6 milyondan fazla vermişiz 1 yılda.

6 çok değil ki ffp yüzünden bonservis veremiyoruz böyle götürüyoruz işi

belirli bir maaş toplamının üzerine çıkmamaya çalışıyoruz diye düşünüyorum.

ffp kapsamında buna dair direkt bir veri yok ama toplam bilançoda belirli bir zarar miktarının altında olmamız gerekiyor. geçen sene 20 milyondu galiba. bu sene 10 milyon gibi bir şeydir. bu hedefin tutabilmesi için futbol operasyonlarına harcadığımız tutarın çok uçmaması lazım. yani sadece bonservis harcamasında değil maaş, imza parası gibi harcamaları yaparken de dikkatli olmak gerekiyor.

Eren ve Selcuk'ta hata yaptik diye bunda da yapmak mantikli degil.

Bayagi cok.Gomis 3.5 aliyordu zam isteyince kiyamet koptu itin seyine sokarak gonderdik.Simdi buna 2 kati mi vercecegiz
Bence biz max 4 veririz kalanını artık sponsor vs mi verir onu bilemem

Copa America'da oynadığı için alınmadığını yazmışlar galiba. Kulüpten ayrılabileceğinden falan da bahsedilmiş çeviriye göre. :asd:

1563898554591.png

belirli bir maaş toplamının üzerine çıkmamaya çalışıyoruz diye düşünüyorum.

ffp kapsamında buna dair direkt bir veri yok ama toplam bilançoda belirli bir zarar miktarının altında olmamız gerekiyor. geçen sene 20 milyondu galiba. bu sene 10 milyon gibi bir şeydir. bu hedefin tutabilmesi için futbol operasyonlarına harcadığımız tutarın çok uçmaması lazım. yani sadece bonservis harcamasında değil maaş, imza parası gibi harcamaları yaparken de dikkatli olmak gerekiyor.

Maaş sıkıntımız yok ama illa var diyorsanız eren gitti, fernando gitti , ndiaye gitti , selçuğun maaşı düştü.Falcao'ya 8 milyon versek de sıkıntı yok ama bonservise gelince 1 milyon bile versek zarar yazar bize.

Top Babel de. Bir adamı geçti ve topu Feghouli ye verdi. Feghouli tempo yaparak ceza sahasına girdi ve Orta açtı...ve

Goooooooooooaaalllllllllllll. Falcao dan muzzam bir Rövaşataaaaaa
....

El Tigre ilk golünü atıyorrrrr

Maaş sıkıntımız yok ama illa var diyorsanız eren gitti, fernando gitti , ndiaye gitti , selçuğun maaşı düştü.Falcao'ya 8 milyon versek de sıkıntı yok ama bonservise gelince 1 milyon bile versek zarar yazar bize.

söylemek istediğim şey bonservis haricindeki harcamalarda tamamen ucu açık konumda olmadığımız. bonservis meselesi kadar olmasa da orada da uymamız gereken şartlar var.

ama bu oyuncunun maaşı noktasında ben de karşılayabileceğimize katılıyorum. belirttiğin gibi oldukça maaş bütçesi açtık geçen seneden.

Gomis 2.senesinde 3.5 alacakti.Simdi Falcao'ya 6 konusuluyor.Evet Falcao'nun kariyeri daha iyi ama ucurum yok aralarinda

Ama imza parası işi bozuyor reis biz gomise bonservis verirken 2,5 imza parası ödedik yoksa düz maaş 4 5 milyon anca olur fazlası olmaz.

Sanki durup durup başka takıma gidecekmiş gibi geliyo

söylemek istediğim şey bonservis haricindeki harcamalarda tamamen ucu açık konumda olmadığımız. bonservis meselesi kadar olmasa da orada da uymamız gereken şartlar var.

ama bu oyuncunun maaşı noktasında ben de karşılayabileceğimize katılıyorum. belirttiğin gibi oldukça maaş bütçesi açtık geçen seneden.

Ha şu var tabii 1 tane yaşlı yıldız alacan böyle başka almayı geçtim düşünmiyecen bile geri kalan asker topçu olucak.

FFP'ye oyuncu ve personel maaslari da dahil.Nasil 8 milyon verirsek sıkinti yok?

maasi cok yüksek olur ve satamayiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt