Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
- 7 Ağustos 2014
- 6.710
- 2.662
- 1.048
Cengiz: Taraftarımızın istekleri bizim için en üst sıradadır. Onların isteklerini yapmak durumundayız ve yapacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NTV, canli yayin vs.kaynak?
yok başkanın kaynağını sordumNTV, canli yayin vs.
Patlamadı.bakalım bu duyumun tutacak mı @mustafa cengiz emre duyumun patlamıştı en son
Yıllarım tecrübesini toplayıp söylemek isterim ki bu transfer bitmiştir. Bitimine az kalmış ki, Başkan dile getiryir...yoksa ismini ağzına almazdı.Falcao için uğraş verildiği dile geldiğine göre şimdiden h.o.
gelse bile verdiği duyum patladı, 1 ay olacak nerdeyse bunu diyeliPatlamadı.
Emre Mor biz de rahat ol. Gelmezse 1 ay boyunca Fenerbahçe avatarı yapacağım.
. Emre Mor yurt dışında çok acılarla büyümüş bir kardeşimiz. Kendi yuvasına geldiğine inanıyoruz. Ben şu anda resmi bir açıklama yapmıyorum. KAP'ı bekliyoruz"
Eee Başkan KA∆'ı bekliyoruz dedi..ve halen bekliyoruz ..sonuca göre doğru / haksız çıkacakgelse bile verdiği duyum patladı, 1 ay olacak nerdeyse bunu diyeli
Gerçekten zor olmuştur başgan zorunlu opsiyonu kullanmak. Tebrik ederim.
20 gündür kap mı beklenirEee Başkan KA∆'ı bekliyoruz dedi..ve halen bekliyoruz ..sonuca göre doğru / haksız çıkacak
Bilerek mi yapıyoruz berke yoksa harbiden mi kafanız basmıyor acaba
iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Espriden anlamıyoruz glb Kamil Bey?Bilerek mi yapıyoruz berke yoksa harbiden mi kafanız basmıyor acaba
Anlaşılan zamanında bu Hakan denen şahısa öyle bir girmişim ki hala çıkmamış.berkenin kafasi calismiyor kamil, fazla ustune gitme.
Espriden anlamıyoruz glb Kamil Bey?
Aç biraz oku mesajlarımı. Yönetimi eleştiren 1 tane mesajım var mı? Cengizciyim ben.
Tamamda problem ne o zaman abi onu anlamadım?Eleştirmen problem değil neyse yanlış anladıysam yanlış anlamışımdır
Tamamda problem ne o zaman abi onu anlamadım?