Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkıntılı bi açıklama

Ailesini düşünüyorsa Tr’ye gelmez, ispanyaya gider. Tr’nin maalesef hiç değeri yok yabancıların gözünde. Ha parayı düşünüyorsa belki gelir ama sonra aklıma bizim çapsız iş bilmezler geliyor. O yüzden:

Falcao gelmeeeeeezz

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Falcao zaten olmazdı

Boş beleş işlerin peşinden koşmaya bayılıyoruz

Sıkıntılı bi açıklama

Ailesini düşünüyorsa Tr’ye gelmez, ispanyaya gider. Tr’nin maalesef hiç değeri yok yabancıların gözünde. Ha parayı düşünüyorsa belki gelir ama sonra aklıma bizim çapsız iş bilmezler geliyor. O yüzden:

Falcao gelmeeeeeezz

Kim diyor değeri yok diye? Ailemi düşünmek zorundayım derken parayı kast ediyor herif.

Haydi Falcao isminden kariyerinden yasi 33 oldu halde ok dedik de bu nedir? ilaki 30+ yasi oyuncu mi almamiz gerek ? Kiraliksa gidin daha gencini alin

radamel-falcao-monaco-bordeaux-ligue-1-09032018_1ktjqjsa4r3pi1l16l1g4fzqk6.webp

Monaco'nun Sampdoria ile oynadığı hazırlık maçında takımının galibiyet golünü atan Radamel Falcao, transfer iddiaları hakkında konuştu.​
Galatasaray taraftarlarının transferini beklediği Radamel Falcao, Monaco’nun Sampdoria’yı 1-0 yendiği maç sonrasında görüşlerini dile getirdi.​
Oyuna sonradan girip takımının galibiyet golünü kaydeden Kolombiyalı yıldız, Monaco’nun kendisine sözleşme yenilemek için bir adım atmadığını belirtip, “Gerçek şu ki 1 yıllık sözleşmem kaldı ve kulübüm uzatma teklifi etmedi. Kariyerimi ve ailemi düşünmem gerekiyor. Gelen teklifleri inceliyorum. Bu teklifler kariyerim için iyi fırsatlar” dedi. Sözleşme yenileme teklifi gelmemesine kırılmadığını söyleyen 33 yaşındaki golcü, bir muhabirin sorduğu “Galatasaray mı, Valencia mı?” sorusuna ise, “Şu anda gelen tekliflere değerlendiriyorum. Profesyonel olarak kararını vereceğim ve bütün bunların çabuk bir şekilde çözülmesini hedefliyorum” şeklinde cevap verdi.​
Goal​

1 ay olacak nerdeyse paşam zahmet etme sen biz bekleriz

Adam sözleşme istiyor yaw. Monaco aradığını bulamazsa sözleşme uzatır.

avrupa, Şl faktörleri falan umurunda değil

E bu zaten dun acildi degisik bir olay yok ki.
Ailemle burada rahatiz galatasarayın verdigini verinde kalayım yemi bu.

Hizli diyorsunuz haftalardan beri gelip gelmiyecegi belli olmadi , sende biraz bastir monacoya da göndersinler bedavaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt