Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Bulut 3 haftadır 5-6 güne netleşir diyor beklemekten yorulduk. Falcao Arda'yı arayıp bilgi almış doğruladı

Gelmeyeceği haberinin kaynağı nedir ? Maçta mı dediler ben sessiz izliyorum.

EBY0qrpXUAEkvDc.jpeg

Ahmet Bulut: "Buraya Başakşehir'i desteklemeye geldim. Falcao konusunda bir gelişme yok. Görüşmeler devam ediyor. Olumlu olumsuz bir şey söylemem doğru değil. Olumlu derim insanlar spekülasyonlar yapar, olumsuz derim yine aynı şekilde. Tahmin ediyorum 5-6 güne netleşir."

Bulut: "Doğal olarak inanılmaz bir ilgi var. Gayet normal, çok büyük bir isim. Daha yolun başındayız diyelim. Ben de artık ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü artık telefonlarım kilitlendi."

Bulut: "Arda, Falcao'nun takım arkadaşı, Atletico'da beraber oynadılar. Onu araması, konuşması ve fikir alması gayet normal bir şey. Arda'dan bilgi aldığı doğru." (TRT Spor)

Geçmiş olsun diyebilirmiyiz?
Mustafa başkan koltuğu bile kaybedebilir bu transfer yatar ve sağlam bir forvet alınmazsa...

Yattı artık bu transfer belli

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hahah ne diyor bu arkadas? 3-5 diyorlar bu üc bes gün bitiyor sonra gene 3-5 gün basliyor, daha yolun basindaysak birakin bu yolu da baska bir oyuncu ile anlasin, tamam falcao flash isim ama bukadar da uzun sürüyorsa bu is olmiyacak sonra forvet siz kaliriz veya diagne ile devam ederiz

2 gün önce de 5 6 gün diyordu Vallaha sıkıldık artık. Tamam büyük furbolcu ama fazla naz aşık usandırır diye de bir söz var.

2 gün önce verdiği röportajda bana 1-2 gün zaman verin dedi sonra 3-5 güne sonuçlanır dedi. Şimdi yine çıkmış 5-6 güne netleşir diyor. 5-6 gün sonrada bana 1 hafta zaman verin der. İnsanları aptal yerine koymayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt