Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende gelmesini istemem ama yedek forvet olarak olabilir carrol . murigiden falan kalitelidir

Balotelli dünyanın hiç bir yerinde burada olduğu kadar sevilmiyordur bence. Müthiş bir sempati var Türkiye'de kendisine.

Caroll leşşşşş gibi bi futbolcu

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Falcao, ''Gimenez [Uruguay] beni çıldırttı. Onunla oynadığımız maçta önce bana hangi arabayı kullanıyorsun diye sordu. Tam ona açıklıyordum ki başka yere gitmiş. Ardından Eylül ayının nasıl hecelendiğini sordu. Onu düşünürken golü kaçırdım"

Gelecek sezon için güçlü bir takım kurmak isteyen Galatasaray'ın, dünyaca ünlü yıldız Radamel Falcao ile görüşmelere başladığı iddia edildi.
Gelecek sezon üç kulvarda mücadele edecek olan Galatasaray, alternatifli bir kadro oluşturmak için çalışmalarına devam ederken, Fransız basınından bomba bir iddia gündeme geldi.
Transfer dönemine 5 ismi kadrosuna katarak, bomba gibi bir giriş yapan sarı kırmızılı ekip, Diagne ile devam etmeyi düşünmezken, yerine golcü arayışlarına sürdürüyor.
Fransız basınında çıkan habere göre; Monaco'da forma giyen Radamel Falcao ile Galatasaray görüşmelere başladı.
Geçen sezon Monaco formasıyla toplam 39 maça çıkan Kolombiyalı golcü, 16 gol atarken, 2 de asist yaptı.
Öte yandan, Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe'nin de 33 yaşındaki golcüyle ilgilendiği iddia edildi.

fanatik

Şu haberde birkaç kelimeyi değiştirsek pekala 2016-2017-2018in haberi olur. Van nistelrooy gibi hiç eskimiyor

Zamanında dünyanın en iyi forvetiydi şu an 33 yaşında olmasına rağmen bize hiçbir faydası olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt