Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanyama harika olur ancak Seri kiralık Wanyama kiralık bilmiyorum her sezon orta saha kurgusunu değiştirmek zorunda kalmak çok sıkıntılı bir durum.

Galatasaraylı taraftarlar, transfer olması halinde 7 milyon euro maaş alacak olan Kolombiyalı golcünün alınması için yönetime baskı kurmaya başladı.

galatasaray_4777.jpg

Galatasaray'da Falcao sesleri iyice yükselmeye başladı. Kolombiyalı golcüyü transfer etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, oyuncuyla maaş konusunda anlaşmaya vardı.

YARISINI SPONSOR KARŞILAYACAK
Yıldız futbolcunun 7 milyon euroluk maaşının 3.5 milyon euroluk kısmını sarı-kırmızılı takım, 3.5 milyon euroluk kısmını ise sponsorlar karşılayacak. Ancak transferin bir de Monaco boyutu var. Galatasaraylı idareciler, 33 yaşındaki futbolcunun bonservisi konusunda Fransız ekibini ikna ederse transfer gerçekleşecek.

TARAFTARLARDAN BASKI
Öte yandan sosyal medya üzerinden yönetime baskı kuran Galatasaraylı taraftarlar, tecrübeli futbolcunun alınmasını istiyor. Photoshop'la Falcao'ya forma giydiren taraftarlar, gelmesi halinde GSStore'a akın edeceklerini belirten yorumlarda bulundu.

falcao_5419.jpg

falcao_4370.jpg

falcao_5715.jpg

Kralspor

Gelmez geç oldu yatın uyuyun zaten artık gece açıklanmıyor transferler . Ki Falcao degil en fazla Niasse felan gelir .

gelmezse yonetım ıstıfa etsin

KAP yarın kaçta açılıyor ?
Bir de bayram tatilinde açık mı bilen var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt