Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmi heyecan verici ama onun dışında bu paralara 33 yaşındaki adama bel bağlamaya gerek yok.

33 yaşında olması daha sıkıntılı bence. Babelle Feghouli de 30u geçmiş oyuncular.

Falcao'nun yaşı 2 yaş gençleştirilmiş bu arada belgelerle kanıtlanmıştı diye biliyorum. 3 seneliğine gelse 38 yaşında kontratı bitiyor gömülen para da çok fazla. Ben ağır hayranıyım ama çok mantıklı mı bilemiyorum, 27-28 yaşında kendini kanıtlamış bir forvete de bu para dökülebilir.

Falcao gibi bir adamı 2 milyon euroya oynatacağını düşünen varsa gitsin moda programı izlesin. Dünyanın sayılı golcülerindendir.

Falcao'nun yaşı 2 yaş gençleştirilmiş bu arada belgelerle kanıtlanmıştı diye biliyorum. 3 seneliğine gelse 38 yaşında kontratı bitiyor gömülen para da çok fazla. Ben ağır hayranıyım ama çok mantıklı mı bilemiyorum, 27-28 yaşında kendini kanıtlamış bir forvete de bu para dökülebilir.

o haberi hatırlıyorum ama aynı dönem hastaneden doğum belgesini de bulmuşlardı diye hatırlıyorum. yani gerçekten de 86 doğumluymuş adam.

Adam Miamide Tatilde nasıl alısım Kamp Kadrosuna adam izinli milli takım dolayısıyla

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Abdurrahim Albayrak: "Tek hedefimiz Diagne'yi satmak. Avrupa'dan da teklifler var. Masamızda şu anda Diagne için 8 teklif bulunuyor. Falcao ile temasımız var." (A Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt