Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri ve gelirse Falcao ile 2 tane müthiş transfer yaptık ya hemen bunu bir şekilde dengelememiz gerekiyordu o da Josef olacak hoş Arda-Topal filan geleceğine Josef gelsin yoksa Topal'ın geleceğinden korkuyorum ciddi ciddi ...

Hemen bir anlam çıkarmaya gerek yok.. ufak bir araştırma yaptım bu ikili 2010-2011 sezonunda portoda birlikte oynamış hatta o sene Portonun efsane 3lüsü Hulk-James -Falcao bir arada oynuyormuş.. Dostlukları buradan gelir öylesine yazdığını düşünüyorum muhtemelen tatilde falan bir araya geleceklerdir...

mükemmel kadro ama Türk yok diye taşlanacağız yine. Ama bu kadroyu Alabileceğimiz hangi Türk kesebilirki? Belki Zeki çelik mariano'yu kesebilir.
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Belhanda Josef Seri
Feghouli Falcao Babel

Başka bir kulüpte buluşmasınlar?

josef mi

pktlihnq.gif

Benim Josefi istemememin tek sebebi herifin futbolunu sevmiyorum ondan.
Garryi seviyorum mesela ve biliyorum bize gol atarsa fb armasını yalayacak.
Bülent Korkmaz, Tugay Kerimoglu aramayın boş yere. Onun yerine düşüştede olsa Selçukun kıymetini bilin.
Josef bizi 1 tur fazladan artıracağını bilsem avrupada hemen alırım. Bu tarz şeylere bakalım derim

mükemmel kadro ama Türk yok diye taşlanacağız yine. Ama bu kadroyu Alabileceğimiz hangi Türk kesebilirki? Belki Zeki çelik mariano'yu kesebilir.
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Belhanda Josef Seri
Feghouli Falcao Babel

Jimmyle Şener ligde oynar. Hoca en az 1 a2 gencine de şans tanır.

Hemen bir anlam çıkarmaya gerek yok.. ufak bir araştırma yaptım bu ikili 2010-2011 sezonunda portoda birlikte oynamış hatta o sene Portonun efsane 3lüsü Hulk-James -Falcao bir arada oynuyormuş.. Dostlukları buradan gelir öylesine yazdığını düşünüyorum muhtemelen tatilde falan bir araya geleceklerdir...

o kadrodan baya bir kişi Türkiyeye gelmiş. fenere gelen meireless ve bizim fernando da portodaymış, hatta kayseriye gelen silvestra varela ve sapunaru da denizlide şuan...

Simdi 2 milyon kadar acik var. Falcao bedava gelse, Souza ve Onye toplam 3 milyona gelse acik 5 milyon. 3 milyon da Deniz olsa 8 milyon acik. Cagne 13 milyona giderse 5 milyon para kaliyor.
Yunus'u da 2 3 milyona satsak elimizde 8 milyon para olacak.
Bu para ile yedek forvet alabiliriz. Hic izlemedim ama su Eleke nasil oyuncu? Bize Falcao'nun arkasinda 2 yil bekleyecek ve gerekirse beraber oynayabilecek genc forvet lazim. Hatta buyuk ihtimal en az 7 8 mac ilk 11 oynayabilecek birisi lazim.

josef josef josef de souza

souza souza josef de souza

Görüşürüz yazdığını nereden çıkardınız?

Fenerin artığı ve manageri kendisini bize yamamak için her yolu deniyor.

Burdaki bazı midesizler de ne olur gelsin demekten kendilerini alamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt