Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ikisi de gelir diyorum. Diagne ve mitroglu giderse tabi.

VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

falcaonun yanında gelmeli.falcaonun b planı olmamalı

As forvet olarak olmaz diyorum. Aboubakarda yada gomez vardı hep yanında. Onlar sakatken tek oynamış olabilir ama genelde hep iyi bir forvetin yedeğiydi. Şu anki formuylada tek başına kaldıramaz forvetimizi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buna katılıyorum. Formunun zirvesindeyken bile gol sayısı bakımından şampiyonlar ligi haricinde öyle abartılı rakamlara ulaşamamıştı Cenk Tosun. Şu an baktığımızda neredeyse 2 yıldır ilk 11 futbolcusu değil ve dolayısıyla formu da yok. Şahsen ben Falcao olmazsa Samatta gibi B sınıfı liglerde iyi gol ortalamaları yakalamış daha genç bir oyuncu tercih ederim Cenk Tosun yerine.

falcao haberleri gündem oluşturmak reyting sayısı artırmak için yapılan sallama haberlerdir. kap açıklaması görsem bile imza atmadan inanmam . millet öyle kaptırdı ki bazıları admini ayarttı adını " radamel falcao" yaptı bazıları ekrandan bakıp hayal kuruyor .
gerçeklerle yüzleşmek lazım falcao'nun bizimle işi olmaz aldığı maaşı da karşılamak işimize gelmez .

ancak eleştirilecek yanı şudur ki cenk tosun gibi kazmanın bizimle anılmasıdır. tiner suyu çekmiş yeteneksiz kim biz kim ?
everton bir mallık yaptı şimdi iteleyecek yer arıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt