Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım madem 'ailemi düsüneceğim' diyor arabistan bizden çok daha fazla verebilir
Hala futbol oynamak istiyor bu belli bizde monaco'dan daha fazla veriyoruz. Ya da Türkiye'yi başka gözle görüyor tam karar veremedim

Benim anlamadığım madem 'ailemi düsüneceğim' diyor arabistan bizden çok daha fazla verebilir
Hala futbol oynamak istiyor bu belli bizde monaco'dan daha fazla veriyoruz. Ya da Türkiye'yi başka gözle görüyor tam karar veremedim
Yalnız Monaco'dan fazla para vermiyoruz. Monaco net 8 veriyor.

8-9 milyona Arabistana gideceğime 6-7 milyona Galatasaray'a giderim, 2-3 sene daha CL'de oynarım diye düşünmüş olabilir.

Adam Avrupa'da gidebildiği kadar gitmek istiyor. Açıkçası yeni bir meydan okuma için en ideal kulübe geliyor. Taraftar ile bütünleştiği zaman çılgın atacaktır. Tabii son fiziki ve form durumunu bilmek gerekiyor.

He adam arabasitana gitti bizimkiler oraya gezmeye gitti salaklar ya nede olsa.Adam bu açıklamayı yaptıysa bitmiştir olay neyine korkuyorsunuz paranoyak mi oldunuz iyice

2 yil sonra Falcao'dan aciklama: Milioneres'i de seviyorum ama Galatasarayliyim.

arabistana diagneyi gönderemedik bu kadar paragöz adam olduğu halde.para istiyorum diyede illa oraya gitmesi gerekmiyor.monaco net 8 veriyor olabilir ama bilmediğimiz bazı özel sponsorluk reklam anlaşmaları vs vardır.falcaoya iyi gelir getirecektir belki maaşını katlayacaktır bilemiyoruz sonuçta.

Bekar olsanda bize gelirdin gardaş.Yıllık 1 zor verir sana Milioneres, biz veriyoruz 7.Koca kafanın bize yaptığı yağlamalar gibi bişey olmuş bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt