Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her insanın bir çocukluk takımı var ,bu normal ve ayıp değil. Benim idolüm hagi de Stai taraftarıydı, olay bu değil. Falcao açıkça eski sanli döneminde değil monaco para için oynadığı klüp ve onun sanını azalttı. Bence hagi gibi heycan ve çıkış arıyor ve 3 yıllık mukavele maddi ve manevi ona uygun. Yanı hem yeniden diriliş hemde 3 yıl bize onu getiren. Monaco ona yeni sözleşme vermedi olay bundan basladi

Millonario takimina gittigi an cerez parasina oynamak zorunda kalirim demek istiyor. Illaki arabistan olmasina gerek yok.

Monaco veya bizim verecegimiz parayi Millonario veremez demek istiyor iste.

Bayramda açıklayıp taraftarımıza bayram hediyesi verdik demek için mi bekliyorlar nedir yani iş bitmiş işte.

Bence önemli bir ayrıntı ben adla drogbadan beklediğimi almadım asla her maça hırsla çıkmadı dinlene dinlene oynadı. Ben onu gs efsanesi kabul etmem . Afrikalılar futbolu latinler kadar ciddiye almıyor onlar çok kolay çivitabiliyolarr . Yanı falcao drogba olsa asla istemezdim

1565377746177.webp

Ne Millonarios'i ya emekli mi olacaksın. Hiç hoşuma gitmedi bunu demesi. Neyse bizdeki ortamı görünce 25 yaşına geri dönersin.

Bu sabah yazdım transfer nöbetine.. Rüyamda gördüm çok samimiydi.

Falcao'yu o kadar çok bekledik ki 40 gol atıp Tanju Çolak'ın rekorunu kırması gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt