Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizden zorla yollandi asil sen ona bak.

Gittigi sene 42 gol atti ligde ve avrupa gol krali oldu. Bu herifi 3 ise yaramaz topcu ile takas etmistik.

Ahh Mehmet Cansun ah

Tanju ile beraber bizde oynayan en iyi bitiriciydi. Sağ, sol, kafa farketmeden atıyordu.

Büyük bonservis ücreti ile alındı. Bir yıl muhteşem performans ve inanılmaz taraftar desteğine rağmen sanırım üç tane oynamadan giden adam ve biraz nakit? karşılığı elden çıkarıldı.

Ben hala Türkiye’deki transferlerin temizliğine inanmıyorum. Kulüpler dernek olduğu için yönetim, menajer ve arabulucular tahminen ciddi “karlı” çıkıyorlar diyeyim.

Ribéry “transferine” de inanmıyorum.

Zaten eski oyuncular bazen röportajlarda ağızlarından bir çok şey kaçırıyorlar.

evet ama atletico madrid'deki 2 sezonluk falcao drogba'dan iyiydi (bence)
Şöyle ki tarz olarak Falcao ceza sahasında çok etkili vuruşları olan harika pozisyon alan bir herif acayip koşuları var hatta şu Sampdoria ile olan hazırlık maçındaki gölü bence Falcao'yu özetleyen goldür :

Önce harika bir koşu yapıyor pas gelmiyor sonra tekrar içeri girip terse koşuyor adamından şut gösterip rahatça sıyrılıyor ve ayak içi .

Drogba ise çok daha yıpratıcı güçlü bir adamdı . Falcao nerede durması gerektiğini nereye koşması gerektiğini ve kendini unutturmayı bir şekilde başarabilen bir adam çok farklı tarzları var. Falcao EPL'de başarılı olamadı yanlış zamanlarda yanlış takımlarda olmasının da payı vardı şu anki City'de oynasa aşırı gol atardı mesela . Fakat Drogba golleri dışında da takıma katkısı çok yüksek olan alan açan bir adamdı . Bilmiyorum benim Drogba'ya sevgim bize gelmeden önce de çok fazlaydı Chelsea'yi çok sevmememe rağmen . Belki de objektif düşünmüyorum fakat şuna eminim ki Drogba daha büyük bir isimdir .

Drogba bir ikon gerçek bir star..
Falcao ise çok büyük golcü bence aralarında ki fark sadece futbolla ölçülemez aura farkı var ama Falcao kesinlikle şuanda Galatasaray'ın Dünya üzerinde alabileceği en iyi forvet!
Bu tartışılmaz daha iyisini alamazsınız bu mali tabloda..

3ocWOr.jpg

Colombia Report da Monaco izin verdi yazmış sanırım. Hadi bitsin artık şu iş.

3 günde bir aynı tweeti atıp duruyor herif zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt