Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmezse gelmesini adam cimbombom yazıp gelmiyorsa yönetimden daha büyük suçludur ben yönetime sadece b planı yoksa kızarım ki haberin ısmarlama haber olduğu çok bariz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olumlu olumsuz bir an önce nihayete erdirin artık, geçen seneki rezaleti yaşamayalım.

Neyse maliyeti fazlaydı zaten ama Diagne satılmayıp adam akıllı forvet alınmazsa sıkıntı büyük..

Adamlar akıllı kendilerince domuzdan kıl kopartmaya calısıyorlar. GS taraftarının ilgisini görüyor ve yönetimi sıkıştırmak için hamle yapiyorlar. Kanimca bu is bitti. Bitmesede olay artık yonetimlik degil bir durusumuz olmali. Onun disinda Sn Albayrak ın transfer görüşmesi yapacak en son kisi oldugu kanaatindeyim.

falcao haberi yasaklansın, gelirse konusu açılır gelmezse 6222 çocuğudur.

Son teklif verilsin. Rest çekilsin. Şişirme ''Aslan'da rota yeniden Samatta'' haberleri Galatasaray spor muhabirlerine el altından verilsin. Gelen gelir kimse Galatasaray'dan büyük değil.

Transferde en bilmediğimiz iş bir transferin en iyi 1 ay pazarlık durumunun olması. 2 aydır Falcao, Falcao transfer dönemi bitti lan. Dünyada tek santrafor Falcao mu, Everton burnuna götürmüyor Cenk'i, Falcao'yu alamıyorsan onu kirala Babel'le mis gibi kanat-forvet değişmeli oynatırsın. Formsuz Cenk bile elimizdeki santrafor alternatiflerini 3 kere bakkala gönderir. Daha yeni heriflerin adı sanı duyulmamış oyuncusunu 15 milyona satmasında en büyük pay sahibi olmuşsun, Cenk'i de biz iyi ederiz diye pazarlığa git, zaten adamların da zorluk çıkaracağı yok. Gına geldi artık bu Falcao mevzusundan. İş bu kadar uzayıp da en nihayetinde olsa da beklentiyi karşılayan oyuncuyu az gördüm. Bu kadar uzuyorsa vardır olmamasında bir neden, bırak artık. Real Neymar'la uğraşmadı bu kadar, Falcao'nun ben ilk gelmesini isteyenlerdendim, severim, sayarım da Mbappe'yi de almıyoruz anasını satayım. Alsın bir tarafına soksun o zaman Monaco.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt