Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao transferine o kadar kaptırdım ki kendimi yarım saatte bir forum, twitter ve instagramı scanladım. Sağlıksız bir takıntı haline geldi resmen

Falcao'nun maça çıkması önemli değil anlaşma ne durumda ne zaman gelecek o önemli. Bizde oynadığı ilk maçta da sezonu kapatabilir.

Monaco, Falcao’nun sözleşmesini uzatmayı istiyor ancak Kolombiyalı golcü Galatasaray’da oynamak istediği için görüşmeler olumsuz.

Monaco, Galatasaray ile protokol imzalayan Falcao'yu yeni sözleşme konusunda ikna edemezse 5 milyon euro bonservis talep edecek. (L'Equipe)

Monaco, Falcao’nun sözleşmesini uzatmayı istiyor ancak Kolombiyalı golcü Galatasaray’da oynamak istediği için görüşmeler olumsuz.

Monaco, Galatasaray ile protokol imzalayan Falcao'yu yeni sözleşme konusunda ikna edemezse 5 milyon euro bonservis talep edecek. (L'Equipe)
G*te girdi 5m€ Nasıl çıkaracağız bakalım?

Gelecek Haftada Falcaoyu getirdik sezon sonuna kadar bu böyle gider

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Kadroya iyice adapte edilmesiyle iyiden iyiye Diagne'ye muhtaç oldu artık. Bundan sonra Falcao'yu getirebileceğimizi sanmıyorum. İşin kötüsü oyuncu da satamadığımız için bonservissiz, Falcao kadar takımın ortalama kalitesini yükseltecek oyuncuyu nereden bulacağımıza dair hiçbir fikrim yok. 2 ay tek alternatif peşinde koşup onu da açıklamalarınla, hareketlerinle, muhtaç alıcı rolünle iyice payelendirirsen böyle ortada kalırsın işte.

Falcao, Monaco'nun sözleşme uzatma teklifini reddetti

Galatasaray'ın bir süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Radamel Falcao, Monaco'nun sözleşme uzatma teklifini reddetti.

1565884328293.png

Fransız L'Equipe gazetesinin haberine göre; Kolombiyalı futbolcu, Monaco'nun sözleşme uzatma teklifine olumsuz yanıt verdi ve takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti. 2019-2020 sezonunun sonuna kadar Monaco ile sözleşmesi bulunan Falcao'nun geçtiğimiz haftalarda Galatasaray ile anlaştığı biliniyor.

Monaco, Falcao için 5 milyon Euro talep edecek

Öte yandan haberde yer alan bir diğer bilgiye göre; Monaco, Galatasaray'dan bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro talep edecek. Monaco yönetiminin Falcao'nun sözleşme uzatma teklifini reddetmesinin ardından santrfor arayışlarını hızlandırdığı ve Wissam Ben Yedder transferinin ardından Kolombiyalı futbolcunun yerine bir forvet transferi daha yapacağı belirtildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt