Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün arkandan cok atıp tuttum El Tigre! Kulağın çınladıysa bil ki o benim yuzumdendi. Cok ozur dilerim Aslan parçası. Gel artik. Hasretinle yandı gönlüm

5 milyon bonservis 33lük adama cok para, biz arabistan degiliz gomisdeki 6 milyon olayi gibi avrupada cldeyiz!!

İlgili resim

alacaklarına karsılık gelsin 5m nedir yaw zaten çuvalla para vereceğiz kendisine.
(haberi yeni görmüş gibi yapalım caktırmayın :berkan:)

Geliyor, geliyor,alemin kralı geliyor (Ahmet Bulut un röportajı sonrası geleceğine ikna oldum

Sabah demiştim..Rest çekmiyorsa gelmesin diye sonra bazıları eleştirmişti beni bu adam doğuştan Galatasaray'lı mı niye rest çeksin diye..

Sen gider en başından Falcao sözleşme uzatsın deyince kabul etmeyip bonservissiz adamı yollamaya kalkacaksın sonra yerine bir iki adam almaya kalkıp onu ikinci plana düşüreceksin ve efsane'de buna içerlemeyecek öyle mi.. Kendi açıklamasında ben duygusal adamım ve taraftarın ilgisi benim için çok önemli diye..Galatasaray'ın büyük ilgisini görünce buraya gelmek istemeyecek öyle mi ?.. Ben bu haberin doğruluğuna inanmak istiyorum..

Bu monaco ne gerizekalı 1 klüpmüş arkadaş.Sen adama 3 aydır kontrat sunma sonra gideceğini anlayınca panik içinde gel anlaşalım de.Gerizekalılar o arada bizim kiralık kuru transferinede taş koydu.İnş küme düşersiniz bu sene.

Evet sayin seyirciler Kolombiya dizisi tum hiziyla devam ediyor...

— Falcao önümüzdeki hafta geliyor mu?

Mustafa Cengiz: "Çalışmalar devam ediyor. Her şeyin hayırlısı. Mevlam neylerse güzel eyler." (TRT Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt