Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka konu hakkında birşey söylemeyecekse, bunu söylemek için mi ekrana çıkıyor? Gerçekten enteresan...

gazeteciler de kafasız

alternatifleriniz var mı olmazsa filan diye sorsa daha çok şey koparır

Sıkıldım artik bu tur aciklamalardan. Millet kafayi yedi cidden biz gene iyiyiz valla burda

başka şiir okumaya başladı mı bu büyük bir tehlikeye işarettir..geçen sene transfer döneminde hep şiir okudu sonrası malum

inşallah maşallah fazındaysa falcaoyla monaco arasındaki durum henüz kesinlik kazanmamış demektir..

Ufak tefek detaylar kalmış işte hala anlamamakta diretiyorsunuz. Transfer %100 bile kesin olsa adam çıkıp aldık diyemez, AŞ Yönetim Kurulu başkanısın, kamuoyunu usulüne göre bilgilendirmek zorundasın.

Almadık zaten diyemez, olumsuz bir durum yok.

Biraz haberlere bakın başka bir forvet almak için en ufak bir arayışımız yok, belli ki Monaco yokuşa sürüyor ama öyle ya da böyle bitecek. Çok zor değil bunu anlamak. Karşınızdaki adama Arda Turan muamelesi yapıyorsunuz, çıkıp höt zöt yapsın, her şeye net konuşsun diye bekliyorsunuz, şaka gibi yemin ederim.

1565996229036.webp

Abdurrahim Albayrak: "Monaco ikinci başkanı Petrov'la inanılmaz şeyler konuştuk, birbirimize sarılmış şekilde fotoğraflarımız var. Kendileriyle kardeş kulüp olduğumuzu ilan ettik. Futbolcu alışverişlerinde ilk önce Monaco ile konuşacağız."

Albayrak: "Kimse merak etmesin. Falcao transferinde taraftarın içi %99 rahat olsun."

Albayrak: "Falcao ile çekilen fotoğrafı ben atmadım, yanlışlıkla atıldı. Ondan çok daha önemli fotoğraflarımız da var Monaco yönetimi ve Falcao ile."

Albayrak: "Diagne'nin gitmemesi Falcao transferini etkilemiyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt