- 3 Temmuz 2012
- 133.982
- 80.809
- 5.198
Albayrak: "Falcao ile çekilen fotoğrafı ben atmadım, yanlışlıkla atıldı. Ondan çok daha önemli fotoğraflarımız da var Monaco yönetimi ve Falcao ile."
Ayrica bu ne demek oluyor simdi? Millet yanlis anlayacak.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Albayrak: "Falcao ile çekilen fotoğrafı ben atmadım, yanlışlıkla atıldı. Ondan çok daha önemli fotoğraflarımız da var Monaco yönetimi ve Falcao ile."
Zamanlaması yanlış. Ya bu hafta herkes haber beklerken bunları diyecekti ya da tamamen susacaktı. Mağlubiyetten sonra boşa gaz alma çabaları.Ulan adam konusmasa suç konuşsa suç ne salak bi taraftarımız var
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senin gazın geliyorsa bı yenilgide oda bi yenilgi sonrası gazını almak için (sözde) açıklama yaparZamanlaması yanlış. Ya bu hafta herkes haber beklerken bunları diyecekti ya da tamamen susacaktı. Mağlubiyetten sonra boşa gaz alma çabaları.
aynen öyle dedi. alan + kulübü ile anlastik demistiAlan içinde gelecek demedi mi daha önce