Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav hocam izledim diyorsun da adam İlk önce birşey demedi 20 defa sordular yüzde kaç kesin diye oda 99 dedi öyle olmadı mı

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muhabirler sorar hocam. Volkan kılıç cam arasından mikrofon sokan adam hepsi işini yapıyor. Tek sıkıntım haftalardır sakince konuşup bu maç sonu böyle konuşması. %99'u ya baştan söyleseydi bir şey demezdim ama bugün demesi hoşuma gitmedi.

Probleme para atip cozulecegine zannedsn vasifsiz eleman.

1 ay vedat
1 ay banega
1 ay falcao

Sonuc

Ezik ve karsilik veremiyen takim denizlide husrana ugradi

Sizin yapıcanız işi.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

apo basganım yemeği kapmıs gene

Bir adam böyle mal mal açıklamalar yapacak sonra laf atıldı mı vay efendim o adam Galatasaray için ne kadar emek harcıyor biliyor musunuz yıhaaa gibi ağlak salak salak argümanlar üretilip adamın açıklamalarını konuşmalarını eleştirenlere laf edilecek . Bi gidin işinize konuşmayı bilmiyorsa konuşmasın bulsunlar adam akıllı bir basın danışmanı o yapsın açıklamaların alayını .

Abdürrahim başkanın elinde Petrov'un sex kasedi falan mı var ? Başka kayıtlar var derken. ?

Inanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum! Inanmıyorum inanmıyorum!

Bu maçı kazansak ‘arkazlar kadromuz zaten zok iyi falzao gelirse olur gelmezse de olur hozamıza güveniyoruz’ açıklamasını yapardı.

umarım mağlubiyetten sonra milletin gazını almak için sallamamıştır bunu.

albayrak'ın taraftarlığına laf etmem ama duygusal birisi olduğu için böyle anlarda söyledikleri fevri olabiliyor. falcao için de bu tarz bir açıklama yapmış olabilir.

umarım mağlubiyetten sonra milletin gazını almak için sallamamıştır bunu.

albayrak'ın taraftarlığına laf etmem ama duygusal birisi olduğu için böyle anlarda söyledikleri fevri olabiliyor. falcao için de bu tarz bir açıklama yapmış olabilir.

O lafin altin da kalacak
Cok dusundu de dedi yuzde 99 diye
Eveledi geveledi usteleyince yumurtladi ama ,yuzu oyle demiyordu.

Bekletilmesinin tek sebebi sponsor o zaman başka açıklaması yok. Forma hazırlığı ve rakamlar konuşuluyor sponsorla yoksa en azından kap yaparlardı.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yüzde 100 olmadığı sürece bizim için bir kıymeti harbiyesi yoktur. Geliyorsa gelsin. Gelmiyorsa kaldı şurada az zaman forvet bulalım.

O lafin altin da kalacak
Cok dusundu de dedi yuzde 99 diye
Eveledi geveledi usteleyince yumurtladi ama ,yuzu oyle demiyordu.

şimdi izledim. aslında görüşmeler iyi gidiyor diye kapatacaktı ama beceremedi gibi. %99 lafını ağzından kaçırmış.

bekleyelim görelim neler olacak.

Bu adam yerine daha düzgün bi adam yok mu? Amatörlük paçalardan akıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt