Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şeref Aydın söylemişti restinden dolayı oynatılmayabilir diye. Adam yine haklı çıktı

1563992517440-untitled-1.webp

Galatasaray, Falcao transferi için yoğun uğraş veriyor. Sarı kırmızılı takım bu transferi bitirmek için farklı bir formül buldu. İşte detaylar...

Galatasaray'da transferi yılan hikayesine dönen Falcao için flaş bir teklif ortaya çıktı.Sarı kırmızılı takımın 2. başkanı Abdurrahim Albayrak'ın Kolombiyalı golcünün durumunu görüşürken, geçen sezonun gol kralını teklif ettiği öğrenildi.

Monaco ile yakın ilişkiler kurduklarını söyleyen Albayrak’ın, Fransız kulübüne, “Diagne’yi düşünür müsünüz? diye sorduğu belirtildi.

Albayrak'ın ayrıca, "Geçen sezon 30 gol attı. Biz de uyum sağlayamadı ama sizde belki çok iş yapar” diyerek öneride bulunduğu, Fransız kulübünün de bu ihtimali değerlendirmeye aldığı aktarıldı.

Bunun üzerine Ben Yedder dışında başka forvet takviyesi daha planlayan Monaco kulüp idarecilerinin Diagne’yi ihtimaller arasına yazdıkları belirtildi.

Senegalli forvetin de Monaco’da oynamak için zorluk çıkarmayacağını bildirdiği öğrenildi.

Monaco’nun, alacağı ikinci forvet konusunda pürüz yaşaması halinde son ihtimal olarak Diagne’yi değerlendirme olasılığı bulunuyor. Böylece Falcao’nun da önü açılmış olacak. (Skorer)

Zaten ekside bulunuyoruz. Ne takasından bahsediyorlar. Diagne satılacak o kadar.

Bu medyanın iyi niyetine güvenmiyorum ben.. Onlarca milyon euroluk adamın değerini tek haneli rakamlara düşürdüler ( Bizim taraftarda destek verdi ) şimdi Monaco'ya akıl verip onuda hiç etmeye çalışıyorlar.. Albayrak böyle bir öneride bulunmamışsa acilen haberi yalanlayıp malum medyayada çakmalı..

Asparagas haber

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Medya oyuncuyu degersizlestirdi. Yonetim ise bu sureci hic iyi kullanmadi. Taraftar ise balik gibi atilan oltaya hemen atladi.

Boyle birsey sadece bizde olur, kendi oyuncusunu degersizlestirmekte bizden beterini bilmiyorum.

Daha 5 ay olmadi 13m euro odedin ve simdi bedavaya vermek icin cirpiniyorsun! Birde yonetim taraftarin her istedigini yerine getirmemeli. Taraftar istedi diye aldilar sonra taraftar istemedi diye zorla satmaya calistilar ve gelinen nokta ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt