Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi pazartesi olduğunu soylememis bu sefer sağlam oynamış

Ya 5 milyon falan anlamam gelsin şu adam yeter. Gerekirse Belhanda’yı okuturuz. Yerine iyi bir 10 no çakarız. Veya Atalay geçsin. Ciddiyim Belhanda’nın yapacaklarını o da her türlü yapar bir iki ay ilk 11 başlarsa. Olmazsa Mustafa Kapı ile iki 8 bir 6 oynanır. Dert değil bunlar. Yeter ki gelsin artık şu adam.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başından beri bonservis istiyorlar bence resimle falan ilgisi yok.

FALCAO Transferindeki detayı,

Galatasaray ya menajer komisyonu ödeyecek yada bonservis verip FALCAO transferini gerçekleştirecek ve bu kararı da Galatasaray yönetimi verecek detayını biliyorlardı

Hani 1€ bonservis bile ödemeyecektik?

sent via GSC

Bonservissiz alacağız diye 2 aydır milleti uyutup en sonunda kendi beceriksizlikleri yüzünden şimdi 5 Milyon verecekler ha.

Istifa diyenlere abartıyorsunuz gözüyle bakıyordum şimdiye kadar ama evet ben de istifa diyorum. Defolup gidin bu kulüpten beceriksiz amatör herifler.

sent via GSC

Ya zaten 2 menajer en az 2-3 milyon euroyu götürecekti..Abdurrahim'in beceriksiz süreç yönetimi + taraftarın anormal isteği ekstradan 3-4 milyon euroyu cebimizden çıkardı.. Şu an Falcao gelmese ondan kalitelisini alma ihtimalin var mı ?.. Yok.. Falcao gelirse en az 15 milyon euroluk forma satılır.. Gelsin abi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt