Garry'i değil Feghouli'yi satmalıyız.Hem hayvani yıllık ücretinden de kurtulmuş oluruz.

Şöyle 30 versinler, Cenk 27 civarı gitti

Daha önce de yazmıştım illa satacaksak Feghouli,Belhanda en olmadı Gomis'i satalım ama bu adam kalsın.

Bu tür oyuncular 15-20den aşağı verilmemeli.

Rodri gibi karakterli oyuncuyu 20ye satsan 4 milyon Paok 1 milyon menajer 3.5 ödenen bonservis ve bize kalacak para 11,5 milyon
Yerine 3-4 milyona oyuncu alsan ve tutmazsa aldığı yıllıkla beraber 7-8 nilyon girecek..Sağlam oyuncu alsan ve tutmazsa zarar edeceksin.Keitayı sattıktan sonra kaç oyuncu geldi gitti.Onun için en az 30 milyona satacaksın.

arkadaşlar cenk'le kıyaslayan olmuş biraz yanlış kıyaslama yani cenk kıyaslaması adam CL performansıyla o kadar paraya gitti , mesela Burak bu sezon bizde olup 27-28 yaşındayken 8 gol atsaydı yani 2013 performansını 2014 performansını sergileseydi 45-50 milyon euro'ya satardık şu piyasada , garry bizde kalır bu seneki performansı CL de gösterirse 30+ milyon euro zaten çok rahat edecektir önemli olan şampiyonlar ligi

Cenk gibi bir kalasın 25 milyon ettiği ortamda Gary'yi 40'dan aşağı bırakmamalıyız.

Niye Galatasaray olarak hep 12-13'lere tav oluyoruz saçmalık.

UYARIYORUM YENİ YÖNETİMİ;

GARY'yi almak isteyene FİYATINIZ 40 MİLYON EURO

İlave olarakk biz TR ligiyiz.G.Amerikalı genç oyuncular veya Fransadaki genç oyuncular buraya gelmez.İyi oyuncu bulduğunda bence sonuna kadar kullanacaksın.Yahu Ardadan aldığımız paranın fazlası Riera için harcandı.Sorsan 12 milyon kazandık :)

eger garry satilirsa yerine abdülkadir düşünülmeli

ligimizdeki yetenekli gençleri başkalari almadan biz alalim

30 dan aşşağıya vermemeliyiz

Cenk gibi bir kalasın 25 milyon ettiği ortamda Gary'yi 40'dan aşağı bırakmamalıyız.

Niye Galatasaray olarak hep 12-13'lere tav oluyoruz saçmalık.

UYARIYORUM YENİ YÖNETİMİ;

GARY'yi almak isteyene FİYATINIZ 40 MİLYON EURO

Hoş geldin

Ciddi anlamda memnun oldum

15+ satilmis olsa yerinede Trezequet alsak Garrynin yerini doldururmu sice?

Yüksek teklif gelirse ve gitmek isterse satılsın ama bütçe açısından önce Belhanda ve Feghouli satılmalı

Geri
Üst Alt