Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.089
- 102.204
- 5.238
bi zikils videosu paylaşta tayyareler ferahlasınRafa Silva aslan olmalı..
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi zikils videosu paylaşta tayyareler ferahlasınRafa Silva aslan olmalı..
![]()
@Onur Üründül Sizin seveceğiniz tarzdabi zikils videosu paylaşta tayyareler ferahlasın
Bunun yanında da Barış Savaş'a dayak atma da var mıbu adam bize gelsin sana rakı sofrası
@Barış Savaş bizimle rakı sofrasına gelecen mi lanBunun yanında da Barış Savaş'a dayak atma da var mıO kadar kafa açıyo ki her konuda 1 şekilde kafamı açan yazılar yazmış
Bildirimler bile gelmiyo gerisini sen düşün
![]()
Hangi gün bilmiyom ama benim işim çıkabilir o gün kanks size iyi eğlenceler@Barış Savaş bizimle rakı sofrasına gelecen mi lan
Karşı karsiya gelelim essegin sudan gelmesini bekleyecegimBunun yanında da Barış Savaş'a dayak atma da var mıO kadar kafa açıyo ki her konuda 1 şekilde kafamı açan yazılar yazmış
Bildirimler bile gelmiyo gerisini sen düşün
![]()
karışmak gibi olmasın ama Murat senin amel defterini kapatır ahbabım.Karşı karsiya gelelim essegin sudan gelmesini bekleyecegim
Beklemek de sana düşerKarşı karsiya gelelim essegin sudan gelmesini bekleyecegim
Ben viskiciyim birader@Barış Savaş bizimle rakı sofrasına gelecen mi lan
Elin yumrugunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanirmişkarışmak gibi olmasın ama Murat senin amel defterini kapatır ahbabım.
sende bir troluk seziyordumBen viskiciyim birader
Ne alaka lansende bir troluk seziyordum
boksörümüze soralım @Hakan KuzuElin yumrugunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanirmiş