Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.971
- 50.915
- 3.683
Karşı karsiya gelelim essegin sudan gelmesini bekleyecegim
1 insan nasıl olur da 2 Dk'da kendisiyle bu kadar çelişebilir yavElin yumrugunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanirmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karşı karsiya gelelim essegin sudan gelmesini bekleyecegim
1 insan nasıl olur da 2 Dk'da kendisiyle bu kadar çelişebilir yavElin yumrugunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanirmiş
Ben bekleyeceğim demişim okuman yazman yok mu1 insan nasıl olur da 2 Dk'da kendisiyle bu kadar çelişebilir yav![]()
Dönme hemen şimdi ne amaçla yazdığın ortadaBen bekleyeceğim demişim okuman yazman yok mu
Ezan mi okundu biraderDönme hemen şimdi ne amaçla yazdığın ortadaHadi ben iftara kaçtım
![]()
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Portekiz hangi kitada rtasmertens'in 30 yaşındaki hali ile kıyaslarsak daha hakkaniyetli olur gibi.
37 yaşındaki mertens'e bak ya. 4m euro maaş isteyen rafa silva ile kafa kafaya.
ben bu adamı sevmedim. portekizli oyunculara hiç kanım ısınmıyor zaten. avrupalı on numara bulalım derim.
Andromeda.Portekiz hangi kitada rtas
Hiç oraya kadar gitme reyiz gscde de bir arkadaşın var. bomboş topçu.portekizli, benfica'li arkadasim var, rafa silva'yi begenmiyor, kafasina göre 1 mac var 1 mac yok diyor istikrarsizmis
Türkiye ligi daha kolaymertens'in 30 yaşındaki hali ile kıyaslarsak daha hakkaniyetli olur gibi.
37 yaşındaki mertens'e bak ya. 4m euro maaş isteyen rafa silva ile kafa kafaya.
ben bu adamı sevmedim. portekizli oyunculara hiç kanım ısınmıyor zaten. avrupalı on numara bulalım derim.
Melo zaten 30 yaşındaki Serie A'nın içinden geçen Mertens ile, 30 yaşındaki Rafa'dan yumurtayı kıyaslayacaksın.Türkiye ligi daha kolay
Rafa Silva'nın Marsilya takımına karşı attığı Gol.Sol kanat olarak düşünülüyosa alınmamalı.Hep sol kanatta oynadığında bazı Maçlar dışında hep kötü oynadı Gol ve Asist yapsa da..
Ne alaka ulanNasılsın canım. Ayran iç tansiyonun dussun