Stefan Ergun
Parçalı Üye
- 3 Eylül 2012
- 3.024
- 2.442
- 1.273
Çok yetenekli ama ayni zamanda çok istikrarsız bir oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de Inter falan alabilir bilmiyorum tabii ihtiyaçları var mı ?Bonuslar haric brut maasi 2.5 milyon euro Benfica'da. Simdi iyi bir sozlesme ister sonucta free agent oluyor. Ben olsam suan 3 yillik kontrat onerip senelik de 2.5-3 milyon euro net maas versek imkansiz olmaz. Tabi bunu soylerken Arabistan'dan astronomik bir teklif almamasi gerek.
Serbest kalacagi icin kesin Italyan kulupleri salca olur.
Zielinski'yi aldılar. İnter zor.Bence de Inter falan alabilir bilmiyorum tabii ihtiyaçları var mı ?
Inter'in oyun anlayisinda 10 numara yok, zaten orta saha bolgesinde Barella, Hakan, Mikhtaryan oynuyor genelde ve sezon sonu Napoli'den Zielinksi geliyor. Gerci onlardan belli olmaz dedigim gibi oyuncu serbest kalacagi icin alsalar sasirmam.Bence de Inter falan alabilir bilmiyorum tabii ihtiyaçları var mı ?
Tolouse maçı özetini izledim - dikine çok güzel kovalıyor ceza sahasına koşu ile.
genelde nasıl bilmemde 18 M piyasa değerindeki adamı FREE olarak bize düşürmezler gibi.
Bir maç iyi, bir maç vasat; ayrıca iyi oynadigi bazı maclarda bile bir devre çok iyi, bir devre vasat. Kerem gibi degil, Rafa kotu oynadigi maclarda hiç koşmuyor ve isteksiz gorunuyor. Portekiz ligi'ndeki istatistiği sizi yanıltmasın, Benfica o ligde cogu maçını tek kale oynuyor zaten.Ne yönden istikrarsız ? Kerem gibiyse başımız üstüne ..Ciddi istikrar sorunu olan bir adamın senelik ort.25 gol katkısı yapması da ilginç ..
Gelsin istiyorum. Acayip dripling yapıyor adamGalatasaray, Rafa Silva için temaslara başladı.
Sarı kırmızılılar, birçok talibi olan Silva'da kısa sürede mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.
Portekizli yıldız, yıllık 4 milyon Euro + imza parası talep etti. Galatasaray bu miktarı düşürmek için görüşmelerini sürdürüyor.
[Sabah]