Murat Kılıçoğlu
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.988
- 41
- 1.513
Cevap: # Rafael Marquez
Yarım sezon için 2-3 milyon € isteyenin alnını karışlarım.
Yarım sezon için 2-3 milyon € isteyenin alnını karışlarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marquez transferi zaten %100 yalandı belli birşey kimsenin inandığını zannetmiyorum en azından öyle olduğunu düşünmek istiyorum. Dediğimiz gibi kallavi bir adamın kirasıyla orta sınıf bir stoper hayli hayli alınır madem maddi kriz içindeyiz niçin kiralık alalım ki?
Marquez transferi tamamen asılsızdır. Marquez transferi olmayacak. Hatta stoper satın alınmayacak şimdilik. Kiralık olarak anlaşılırsa , gelecek.. Maddi olarak sıkıntıdayız malesef.
Dediklerimin doğruluk payı %97'dir.
lafa bak yüzde 97. yüzde 3 ne? GS NİN petrol kuyusu bulma ihtimali mi?
Yarım sezon için 2-3 milyon € isteyenin alnını karışlarım.![]()
nerden biliyorsun yalan olduğunu?
Ah güzelim espri kabiliyetine ölürüm senin.
Çok iyisin. Harcanıyosun sen buralarda. Mesela sen Cezayir'e gitsen acayip tutulursun.

Meriç geç sen oyna stoperde topu oyuna sen sok olsun bitsin![]()
https://www.youtube.com/watch?v=DUSJXB8xSuI
Bu adamı bize biraz zor yedirirler gibime geliyor%97 bize gelmez
![]()
lafa bak yüzde 97. yüzde 3 ne? GS NİN petrol kuyusu bulma ihtimali mi? stoper alınacak hemde tapusuyla? var mısın iddaya?
Atlnin karşısınada Gökhanla Servetle çıkarız artık.
çok kaliteli bi adam alınmayacaksa yerli bi stoper alınması taraftarıyım,sene sonu iyi bi stoper alırız adam almak maksadıyla sıradan bi stoper almayalım devre arasında
Çıkarız abi niye bu kadar çekiniyorsunuz? Türk Milli Takımının stoperleri değil mi bu adamlar.. Hakan Balta var elimizde o da Milli Takımın bankosu. E daha ne.. Alınmayacak da demiyoruz yani ama bu kadar ezmeye gerek yok.
Türkiyenin bütün yerli stoperleri bizde zaten. Ayrıca devre arası aldı aldı yönetim. yoksa şampiyonlar ligi hayal. şampiyonlar ligi gelecek sene telekom arena için olmazsa olmaz. o yüzden yüzde 101 yabancı stoper gelicek.
Çıkarız abi niye bu kadar çekiniyorsunuz? Türk Milli Takımının stoperleri değil mi bu adamlar.. Hakan Balta var elimizde o da Milli Takımın bankosu. E daha ne.. Alınmayacak da demiyoruz yani ama bu kadar ezmeye gerek yok.
Ya Almanya'dan yerli bir stoper olursa?![]()
Mill takımın da GS nin de hali ortada. o yüzden milli takımda oynuyor demek iyi oyuncu olduğu anlamına gelmez.
Türkiyenin bütün yerli stoperleri bizde zaten. Ayrıca devre arası aldı aldı yönetim. yoksa şampiyonlar ligi hayal. şampiyonlar ligi gelecek sene telekom arena için olmazsa olmaz. o yüzden yüzde 101 yabancı stoper gelicek.