# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Yarım sezon için 2-3 milyon € isteyenin alnını karışlarım. :D

Marquez transferi zaten %100 yalandı belli birşey kimsenin inandığını zannetmiyorum en azından öyle olduğunu düşünmek istiyorum. Dediğimiz gibi kallavi bir adamın kirasıyla orta sınıf bir stoper hayli hayli alınır madem maddi kriz içindeyiz niçin kiralık alalım ki?

nerden biliyorsun yalan olduğunu?

Marquez transferi tamamen asılsızdır. Marquez transferi olmayacak. Hatta stoper satın alınmayacak şimdilik. Kiralık olarak anlaşılırsa , gelecek.. Maddi olarak sıkıntıdayız malesef.

Dediklerimin doğruluk payı %97'dir.

lafa bak yüzde 97. yüzde 3 ne? GS NİN petrol kuyusu bulma ihtimali mi? stoper alınacak hemde tapusuyla? var mısın iddaya?

çok kaliteli bi adam alınmayacaksa yerli bi stoper alınması taraftarıyım,sene sonu iyi bi stoper alırız adam almak maksadıyla sıradan bi stoper almayalım devre arasında

Atlnin karşısınada Gökhanla Servetle çıkarız artık.

Atlnin karşısınada Gökhanla Servetle çıkarız artık.

Çıkarız abi niye bu kadar çekiniyorsunuz? Türk Milli Takımının stoperleri değil mi bu adamlar.. Hakan Balta var elimizde o da Milli Takımın bankosu. E daha ne.. Alınmayacak da demiyoruz yani ama bu kadar ezmeye gerek yok.

çok kaliteli bi adam alınmayacaksa yerli bi stoper alınması taraftarıyım,sene sonu iyi bi stoper alırız adam almak maksadıyla sıradan bi stoper almayalım devre arasında

Türkiyenin bütün yerli stoperleri bizde zaten. Ayrıca devre arası aldı aldı yönetim. yoksa şampiyonlar ligi hayal. şampiyonlar ligi gelecek sene telekom arena için olmazsa olmaz. o yüzden yüzde 101 yabancı stoper gelicek.

Çıkarız abi niye bu kadar çekiniyorsunuz? Türk Milli Takımının stoperleri değil mi bu adamlar.. Hakan Balta var elimizde o da Milli Takımın bankosu. E daha ne.. Alınmayacak da demiyoruz yani ama bu kadar ezmeye gerek yok.

Mill takımın da GS nin de hali ortada. o yüzden milli takımda oynuyor demek iyi oyuncu olduğu anlamına gelmez.

Yok Meric sana taş attığım yok şayet dediklerin doğruysa diye demiştim onu.

Türkiyenin bütün yerli stoperleri bizde zaten. Ayrıca devre arası aldı aldı yönetim. yoksa şampiyonlar ligi hayal. şampiyonlar ligi gelecek sene telekom arena için olmazsa olmaz. o yüzden yüzde 101 yabancı stoper gelicek.

Gelir ama satın alınmaz. Kiralanır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt