# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Bu adam da Servet gibi yavaş.Bizde Emre güngör Ali turan yeter.Yabancıya gerek yok defans için.

Bence bu adamin defansi saglam degil. Cok teknik ve topu cok iyi kullaniyor ama defansi bence yeterince iyi, sert degil. Biz de sanki gücsüz kalir gibime geliyor.

yuh ya marquez i istemeyenler var:asd:

Servet satılmalı,Emre Aşıka jübile teklifi yapılmalı.Yada çok düşük ücrete kalabilir sorun değil.Neill,Emre,Ali ve Marquez bize yeter.İnşallah gelir.

Taransfer ne olursa olsun,katkı yapmadan artık pohpohlamayacağım.

orta sahada daha süper olur marquez bizim için aslında.. barcelona'da ki pas sistemine de alışık , orta sahada sırıtmayacağından eminim..

Arkadaşlar eğer Avrupada özellikle CL´de başarılı olmak istiyorsak Neill´ın yanına en az onun kalıtesinde bir stopere ihtiyacımız var Emre Güngör´ü , Ali Turan´ı falan geçiniz Bunlar sadece iyi bir altarnatif olmalı Avrupada başarı istiyorsak O açıdan Neiil-Marquez ikilisi müthiş olur .

Amma anliyosun futboldan. 2 liberolu defans tandemi ne zaman tutmus? Kac defa tutmus? Neill gibi bir oyun kurucu varken takimda 2. stoperin muthis bir top kesme, hava topu ve pozisyon alma yetenegi olmasi gerekir. Emre Gungor devamli oynamaya basladigi taktirde bu isi fazlasi ile iyi ustleneceginden eminim. Olmadi Eren Gungor dusunulur. Ustelik Marquez cok acaip hatalar yapti bu sezon. Onun icin bu transfer artik gec.

Marquez Neill İkilisi olmaz... Neill'in yanına hızlı bir adam lazım Demichelis'i tercih ederim ben Marquez'e... Neill gelmese belki Marquez olurdu ama... Neill-Marquez ikilisi olmaz.

ya tamam gelmesin adamda çok meraklıydı beni alın diye bekliyodu,seneye servet le devam eder rahatlarız hepimiz:icon_twisted:

el insaf barcelona nın maçlarını hiç mi izlemiyosunuz,açık alanda oynamasına rağmen gayet iyi oynuyor,uzun pasları müthiş,ahmet defansı da emin ol bizim en iyi defansıfımızdan daha iyi

Sen neden Barça ile kıyaslııyorsun ki bizim takımı.Uzun paslarına filanda kötü diyende yok zaten.Adam ağır,Neill ile beraber aksarlar.

Hala yıldız diye iyi oynayacak diye bekliyorsunuz,pes artık.

Şu takıma ronaldinho gelse bile,iyi oynamasını şüpheyle beklerim.Ağzımız yandı bir kere

Amma anliyosun futboldan. 2 liberolu defans tandemi ne zaman tutmus? Kac defa tutmus? Neill gibi bir oyun kurucu varken takimda 2. stoperin muthis bir top kesme, hava topu ve pozisyon alma yetenegi olmasi gerekir. Emre Gungor devamli oynamaya basladigi taktirde bu isi fazlasi ile iyi ustleneceginden eminim. Olmadi Eren Gungor dusunulur. Ustelik Marquez cok acaip hatalar yapti bu sezon. Onun icin bu transfer artik gec.

Neill oyun kurucu stoper değilki Sert oynayan , kesici bir oyuncu Her sert oynayan kesici oyuncular topu iyi kullanamaz diye bir kural yok bkz : Terry , Vidic Bunlarda topu iyi kullanır topu iyi kullanmak farklı şey topu oyuna sokmak farklı şey

Sen neden Barça ile kıyaslııyorsun ki bizim takımı.Uzun paslarına filanda kötü diyende yok zaten.Adam ağır,Neill ile beraber aksarlar.

Hala yıldız diye iyi oynayacak diye bekliyorsunuz,pes artık.

Şu takıma ronaldinho gelse bile,iyi oynamasını şüpheyle beklerim.Ağzımız yandı bir kere

yazdığımı bi daha okusana barca açık alanda oynuyo sürekli,orda oynayan adam bizde hayli hayli oynar onu diyorum,marquez yahu bu tanımadın mı

Neill oyun kurucu stoper değilki Sert oynayan , kesici bir oyuncu Her sert oynayan kesici oyuncular topu iyi kullanamaz diye bir kural yok bkz : Terry , Vidic Bunlarda topu iyi kullanır topu iyi kullanmak farklı şey topu oyuna sokmak farklı şey

Futbola yeni terimler getirmek üzeresin.

yazdığımı bi daha okusana barca açık alanda oynuyo sürekli,orda oynayan adam bizde hayli hayli oynar onu diyorum,marquez yahu bu tanımadın mı

Evet tanıdım.Yaşı baya ilerlemiş,ağır bir oyuncu.Bende Elano,jo gelirken süper heyecanlanmıştım.Box to box demiştim ama fıss to fıss çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt