Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marquez'e gerek yokmu?!?!![]()
![]()
Neill, E.Güngör, Ali Turan, Servet Çetin, Emre Aşık, H.Balta. Bence gerek yok.
yine birileri yanlis anlaycak ama marquez gelirse sence bunlarin hangisi onu kesebilir
Kim yanlış anlıcak sanki Puyol geliyorda ben istemiyorum.
Hakan sol bek.Emre emekliye ayrılacak.Servet'in aklı yurtdışında;satılır muhtemelen; ki en doğal hakkı Avrupa'da futbol oynamak.Ali turan en fazla yedek olacak bir isim. Hatta onu bile olamaz gibime geliyor.Geriye bir Emre ve Neill kalıyor.ideali budur ancak Marquez'in gelmesine hiç mi hiç hayır demem.
- Lucas Neill
- Emre Güngör
- Ali Turan
- Gökhan Zan
- Servet Çetin
Seneye 5 stoper var. Servet ve Gökhan satıldı desek, 3 stoper var. Aykut Demir'i falan alsınlar alternatif olarak. Marquez'i almaya hiç mi hiç gerek yok. Şu orta sahayı adam etsek, takım 5-6 kat daha iyi gözükecek. Stopere para ve kontenjan harcayarak, orta sahanın düzelmesini engellememeliyiz.
yine birileri yanlis anlaycak ama marquez gelirse sence bunlarin hangisi onu kesebilir
Marquez'in devri artık kapandı.İyi bir Emre Güngör forma göstermez O'na.
- Lucas Neill
- Emre Güngör
- Ali Turan
- Gökhan Zan
- Servet Çetin
Seneye 5 stoper var. Servet ve Gökhan satıldı desek, 3 stoper var. Aykut Demir'i falan alsınlar alternatif olarak. Marquez'i almaya hiç mi hiç gerek yok. Şu orta sahayı adam etsek, takım 5-6 kat daha iyi gözükecek. Stopere para ve kontenjan harcayarak, orta sahanın düzelmesini engellememeliyiz.
olabilir aslında bizde gelirse ön liberoda oynayacağını düşünüyorum. defansta kullanmayız orda seney ikili belli gibi neill ve emre güngör.
Ne zaman sadece isim almaktan vazgeçecek bu takım, o zaman başarılar gelecek.