# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Niye illa isimli adamlar aliyoruz peki? Her aldigimiz adam Barcelona'dan, Lyon'dan olmak zorunda mi? Marquez degil de 23-24 yasinda iki seneye prostat olmayacak bir adam alinamaz mi? Su yildiz alma sevdasini cikaranin alnini karislayayim zaten. Transfer sezonu acilinca herkes acayip acayip topcular bekliyor. Zamaninda Fenerlilerin agizlarina VURDUK Anelka-Ribery transferiyle, onlar akillandi biz akillanamadik.

Şampiyonlar ligine gidersek Marquez kesin gelir.

Yapılan sık defans hatalarından sonra zaten yabancı bir stoper kesin alınacaktır. Zaten Rijkaard bunu yönetime iletmiştir. Yönetimde ona göre bütçe planlaması yapmıştır. Şu kadar defansa harcarız , şu kadar orta sahaya diye.

Rijkaard stoper istemiş olabilir. Futboldan anlamadığını biliyoruz zaten hepimiz. Transferi Rijkaard'a bırakmayacaklarının dersini almıştır bence yönetim. Transferi iş bilen adamlara danışarak yapacaklardır. Rijkaard istediği kadar stoper istesin. Öncelik 3 tane orta saha transferinde.

Benim bu bölgede istedim oyuncu Neven Subotic ama zor bir ihtimal.

servetin hatta sonrasında gökhan zanın satılacağını düşüürsek m.topal da eklennce servete 6 desek m.topala 5 gökhan 2 13 m euro gelio.onun 4ü stopere gtse ki fazla olr yine 3.5 4 civarı gtse geriye 9 civarı kalıyo.elanonun da satıldığını düşünsek 9 elde vardı 8 de elanodan 17 m oluyo..iki ön libero iht olur .bu 17 nin 15ine iki süper adam alırız.. biraz rakamlarla oynadım ama aşağı yukarı böyle olur.elano yu seviyorum ama çok fazla şey veremiyo takıma

Aman hocam ne yaptın ya:o

marquez yaşlı defansın ortasında olmaz iki tane 30 üstü adam ve milli takıma giderse ikisi birden ortada kalırız öyle ayrıca sözleşmesi var

valla ben isterim marquezi kaliteli oyuncu neill ile cok iyi isler yaparlar

İşte kumaşı varsa gençken alamıyorsun böyle adamları.Keşke alabilsek.

Tutturmuş insanlar Marquez defans diye. Evet defansta da oynuyor ama bu adam orta sahanın her yerinde oynuyor. Özellikle de mükemmel bir ön libero.

Orta sahaya Kunta Kinte gibi bir adam lazim Marquez degil.

Marguez mükemmel bir transfer olur. Hem libero hem ön liberoda oynar.

2. Lucas olur.:o

Marquez dediğiniz adam az buz oyuncu değil,çok profesyone bir oyuncu.Başımızda Frank Rijkaard yerine Fatih Terim olsa kesinlikle karşı çıkardım ama,bu tarz oyuncuların dilinden anlayan bir hoca var.%80 başarılı olma olsaılığına sahip bir transfer iken nedir bu,yaşlı demeler.

inşallah gelir ve söylemlerine göre gelme ihtimali var.

---------------------------Ufuk Ceylan--------------------------------

--Sabri----------Neill-----------------R.Marquez---------Hakan Balta----

--------------------------Romaric--------------------------------------

----------------Hamit----------------Elano-----------------------------

-Keita---------------------------------------------------Arda-----------

-----------------------Baros-------------------------------------------

Yeni hedef bu olmalı.Kaleye de Aykut ve Franco gönderilip,Onur Kıvrak veya Sinan Bolat'tan biri düşünülmeli.Ufuk ile rekabet açısından.

---------------------------Ufuk Ceylan--------------------------------

--Sabri----------Neill-----------------R.Marquez---------Hakan Balta----

--------------------------Romaric--------------------------------------

----------------Hamit----------------Elano-----------------------------

-Keita---------------------------------------------------Arda-----------

-----------------------Baros-------------------------------------------

Yeni hedef bu olmalı.Kaleye de Aykut ve Franco gönderilip,Onur Kıvrak veya Sinan Bolat'tan biri düşünülmeli.Ufuk ile rekabet açısından.

Ön liberoya yazdığın romaric fransa liginde oynadıysa başımın üstünde yeri var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt