- 18 Temmuz 2009
- 82.107
- 239.906
- 5.263
Cevap: # Rafael Marquez
Nicolas Otamendi gelse keşke.
Nicolas Otamendi gelse keşke.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En cok istedigim adam. Neill ile uzaktan yakidnan alakasi yok Marquez´in. Sert olan stoper Neill zaten, ayrica Rijkaard iki ayni tipte stoperi yan yana oynatmak istiyor. Iki stoperin de topu iyi kullanmasini istiyor. Sadece sert bi kesici istiyorsaniz oynatin Emre Güngör´ü ya da Ali Turan´i. Ama ben Marquez´in bu sene yapmis olacagimiz en iyi transfer olacagini düsünüyorum. Asil devrimi Marquez ile baslatiriz.
Rijkaard çok iyi bir kesici istese Servete bunları yapmazdı
demekki oyun kurma yönüne daha çok önem veriyo
ayrıca o çok beğendiğimiz neill ve kewell gibi karizması ve zekası son derece iyi bir oyuncu Marquez
genç oyuncu istiyosunuz da bu defans oyuncularının pas yeteneği oyun zekası anca bu yaşlarında meydana çıkıyo
tabiyki genç yaşta pas yapabilen stoperler de var ama onları da bize bırakmazlar
ya da çok para isterler
mesela Pique mükemmel paslar atabilir bence dünyanın en iyi defans oyuncusu
ama o da barcelona da oynuyo...
kısaca Marquez hem Rijkaardın istediği hem bizim için en gerçekçi transfer
gerçekleşeceğini sanıyorum...
bu arada bizim takımda uzun zamandır frikik atabilen adam olmadı
marquez çok iyi frikik atabiliyo...
Önemli olan sertlik değil burada, çabukluk, hız. Neill'in çok hızlı olduğu söylenemez, Marquez ondan da ağır. Neill-Hakan ikilisini birçok kiş beğense de arkaya çok top, adam kaçırdıkalrını, ağır kaldıklarını göz ardı edemeyiz. Neill zaten geriden top çıkartamıyor mu? Öyleyse bize Marquez gibi senede 1-2 tane müthiş asist yapacak ama defansın arkasında atılan toplarda büyük sıkıntı çekeceğimiz bir stoperin yerine hızlı, çabuk, hamleli bir isim gerek. Rijkaard'ın dediği gibi iki metre ötedeki adama pas veremeyen stoperle olmaz belki ama illa 40 metreden asist yapmasına da gerek yok. Çabukluk burada daha önemli olan faktör olmalı.
Anliyorum ama böyle bir adami bulmak da cok cok zor. Hem cok süratli olacak hem topu cok iyi kullanacak hemde yasi cok ilerlememis olacak. Böyle bir oyuncunun bonservisini karsilayamayiz. Ben sahsen Neill ile Marquez´in cok da yavas futbolcular olduklarini düsünmüyorum. Ayrica tecrübe ve dogru zamanlama süratin önüne gecebilir. Ferrari Sivok ikilisi de süratli degil, Lugano Bilica da keza öyle ama Besiktas ligin en az gol yiyen takimiydi Fenerbahce´de 8 mac gol yemedi yanlis hatirlamiyorsam. Ayrica Marquez Neill ikilisini de bunlarla karsilastiracak degiliz galiba.Belkide Marquez hayrani oldugum icin duygusal davraniyorum
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Hu1VlROALUA[HTML]
Seviyorum bu adami ya:)
HTML:https://www.youtube.com/watch?v=Hu1VlROALUA[HTML] Seviyorum bu adami ya:)[/QUOTE] Çok üst düzey bir oyuncu,bizim takımı bozar:D
HTML:https://www.youtube.com/watch?v=Hu1VlROALUA[HTML] Seviyorum bu adami ya:)[/QUOTE] şu attığı paslara bakın ya bu arada yaşına fazla takılmayın neillden 1 ay büyük