# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Marquez'i o kadar küçümsüyorsunuz ki tanımasak ne kadar iğrenç bir adammış bu deriz.Daha 2 sene önce rüyamızda bile göremeyeceğimiz bir adamdı kendisi.Bu kadar da aşağılamayın,hele Bilica gibi amelerle adını bile yan yana anmamak gerek

Aynen öyle. Marquez hala dünyanin en iyi stoperlerinden birisidir. Galatasaray´da lider olur. Neden taktilar Marquez´e anlamiyorum. Neill ile de süper anlasirlar. Sorun göremiyorum ben.

Aynen öyle. Marquez hala dünyanin en iyi stoperlerinden birisidir. Galatasaray´da lider olur. Neden taktilar Marquez´e anlamiyorum. Neill ile de süper anlasirlar. Sorun göremiyorum ben.

Marquez'i küçümseyen yok renkdaş.Sadece Neill-Marquez ile yaşanabilecek sıkıntılardan bahsediyoruz.Marquezin kesiciliği çok üst düzeyde değil, ayrıca ağır bir oyuncu.Marquez Barça'da oynarken yanında genelde Puyol oynardı.Ya da Puyol zaman zaman sol ya da sağ beke kaydırıldı yanına yine kesiciliği üst düzey olan G.Milito oynardı.Yani Pique-Marquez'i bir arada görememizin nedeni ikisinin de kesiciliği ve hızı Puyol'a nazaran az oluşudur.Chgrysnki'yi transfer ettiler kesici özelliği iyi ve Puyol'a yedek olması açısından ama o da doğru dürüst forma giyemedi.İlla bir savunmacı alınacaksa kesiciliği ve sürati olan,hırslı,maçtan kopmayan biri olmalı.Ama öncelikle orta sahamızı adam gibi kurmamız lazım,ki orta saha iyi bir şekilde kurulursa savunmada Emre Güngör de Ali Turan da sırıtmaz diyorum tekrardan.

Teknik direktör Frank Rijkaard’ın talebi doğrultusunda savunmasını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Barcelona’da forma giyen Rafael Marquez’le yakından ilgilenmeye başlamıştı.

Hollandalı hocanın, Barcelona’dan eski öğrencisi olan Marquez ile yapılan görüşmelerden çıkacak sonuç merakla beklenirken, idarecilerin mutlu sona çok yaklaştıkları öğrenildi. Şu anda Meksika Milli Takımı ile birlikte Afrika’daki Dünya Kupası kadrosunda bulunan Rafael Marquez ile her konuda anlaşma sağlandığı, aradaki ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından resmi açıklamanın yapılacağı kaydedildi.

Rafael Marquez, Meksika Milli Takımı’ndaki görevini tamamlamasının ardından Türkiye’ye gelip, Galatasaray’a imza atacak.

Marquez bitti - Futbol - Ajansspor.com

Marquez olayını çok araştırıyorum bu sıralar, yalanlama olmadığı gibi büyük ihtimalle bu transferi bitirdiler açıklamayı bekliyorlar sanırım. (kendi düşüncem)

Osman Şenher bittiğini söylüyor. GS TV'de de programı var. Galatasaray'a onun kadar yakın birinin haberi yalan değildir herhalde. Yinede zamana bırakalım biz:)

Bu adam gel-me-li.Stoper olmasına rağmen,Türkiye'deki çoğu orta saha oyuncularından teknik.

Geçen seneki sakatlığından beri Márquez malesef eski Márquez gibi değil..İzleyenler farkındadır..Ama tekniğine söylicem laf yok orası ayrı..

Ancak Neill ile nasıl tamamlıcaklar birbirlerini o konuda şüpheliyim..Benzer özelliklere sahipler..:(

Bougherra yada Godin'i tercih ederdim..

Ancak sağlam bi orta saha ile maksimum varim sağlar Neill-Márquez..

Umarım 2. Frank de Boer olayı yaşanmaz.. :confused:

osman senher abimiz transfer haberi verirmiydi ya :D

o daha cok herseyi abartmayi severdi

Marquez Neill gibi oyuncu. Bence 2 tane aynı tip stoper iyi olmaz. Lugano gibi adam lazım bize. Fransa ' dan alabiliriz aslında benzer oyuncu.

Ön libero için alınmalı bu adam.

Bende böyle düşünüyorum ama Rijkaard mutlaka topla çıkan stoper istiyor.

Barca' da da öyle mesela. Puyol daha çok savaşçı kimliğiyle ön plana çıkıyor. Oyunu da Pique kuruyor çoğu zaman. Ben pek sıcak bakmıyorum Marquez ' in gelmesine dediğim sebeplerden dolayı.

Eğer önlerine sağlam bir önlibero konursa Marquez-Neill ikilisi harika olabilir aslında.Zaten Rijkaard'ın aradığı tip adam işte Marquez,top sürsün,isabetli pas atsın,uzun pas atsın.Ama ben Bougherra'yı gördükten sonra o daha çok aklıma yattı,gerçi onu da tanımıyorum ama videolardan gördüğüm kadarıyla

Bizim forumlarda Lugano hayranlığını anlayabilmek mümkün değil, gerçekten. Beğenmediğiniz adam Rafael Marquez arkadaşlar, dünyanın en iyi takımında oynuyor, takımdaki onca flaş isme rağmen azımsanmayacak sayıda maç oynadı..Evet saçma ama Castrol sıralamasında Cristiano'nun önünde 3.sırada...Top sürme ve pas kabiliyeti apaçık ortada..Unutmayalım ki Barcelona iyi oynuyorsa iyi top yaptığı içindir. Modern futbolda kimse Servet gibi olamaz, buna hakkı yok. Sen pas vereceksin o sana geri verecek yine vereceksin geçip pas vereyim derken kaptıracak, yine vereceksin ileri atayım derken pas hatası yapacak..33 maçı da 90 dakika izledim bu sene takımın gerisindeki isimler rezalet yeteneksizdi..Neill olmasaydı ikinci yarı vay halimize bir tablodaydık. Keşke takımda sertlikten ziyade top yapabilen oyuncular düşünülse

Benim düşüncem şu:Marguez gelirse önlibero olsun.

Marquez bitti

Galatasaray, uzun süredir gündeminde olan Rafael Marquez ile anlaştı

29 Mayıs 2010 , 09:20

Teknik direktör Frank Rijkaard’ın talebi doğrultusunda savunmasını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Barcelona’da forma giyen Rafael Marquez’le yakından ilgilenmeye başlamıştı.

Hollandalı hocanın, Barcelona’dan eski öğrencisi olan Marquez ile yapılan görüşmelerden çıkacak sonuç merakla beklenirken, idarecilerin mutlu sona çok yaklaştıkları öğrenildi. Şu anda Meksika Milli Takımı ile birlikte Afrika’daki Dünya Kupası kadrosunda bulunan Rafael Marquez ile her konuda anlaşma sağlandığı, aradaki ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından resmi açıklamanın yapılacağı kaydedildi.

Rafael Marquez, Meksika Milli Takımı’ndaki görevini tamamlamasının ardından Türkiye’ye gelip, Galatasaray’a imza atacak.

Osman ŞENHER

Osman Şenher sallıyormu sizce ?

Yoksa doğruluk payı varmıdır ?

Benim düşüncem şu:Marguez gelirse önlibero olsun.

O denli bir fiziksel gücü yok maalesef. Son zamanlarda izlediğim kadarıyla konusuyorum tabi. Meksikada ilk yarı önlibero oynadı berbattı. Stoper'e gecince mükkemmeldi.

Bizim daha yüksek fizik gücü olan oyunculara ihtiyacımız var.Sadece güc değil , kondisyon , ceviklik , agresiflik de bunun icinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt